Gondolataim pontokba szedve

  Megtekintés 11,761

Jenő KaloTV

19 napja

A hitelesség ott kezdődik, hogy az ember akkor is vállalja a véleményét, ha ez egyeseknek nem tetszik.
Kalo tv.

Megjegyzés
Kaldeine Hedai
Kaldeine Hedai 12 napja
TANÁR ÚR ! ÉN 100%-BAN EGYETÉRTEK VELED , A FELHÁBORODÁSODDAL IS. IGEN KI KELL MONDANI MINDEZT A GYANUSÍTGATÁST = VISSZA KELL RÚGNI A LABDÁT.. ÉN N. SOKÁIG NEM TETTEM, NEM MERTEM MEGTENNI.. RÁ IS FIZETTEM. DE MINDENKI A KÖRNYEZETEMBEN.. NEM MEREK DICSÉRNI = MÉG MINDÍG, MERT VALAMI = KÁRTÉKONNYÁ ALAKUL A JÓKÍVÁNSÁGOM ÉS A DICSÉRETEM= SAJNOS..NEMÉRTEM, HOGY MIÉRT.. IDE AKARSZ UTAZNI DÉL = FRANCIAORSZÁGBA .. AKKOR = LOURDES-BA IS = UGYE ?? FEL = KŐRBE A = STÁCIÓ-IG ... A BARLANGOKIG . . ÉN 2019.10.20=25 - IG VOLTAM INNEN EGY CSOPORTTAL OTT... DE, CSAK ÉN MENTEM FEL A STÁCIÓ-HOZ..ÉS ESŐBEN.. ÉS A FENTI BARLANGBA, AHOL STÜZMÁRIA ÖLELI A KISFIÁT... ÉS OTT ÍRTAM EGY MÉCSESEKET ELVÁLASZTÓ KEMÉNY LAPRA...LÁTTAM , AHOGY JÖTTEM LE = VELEM SZEMBEN = BALLAGOTT FEL ÉRTE = ESŐBEN = EGY FIATAL PAP = MOSOLYGOTT RÁM..MAJD 2 NAPPAL KÉSŐBB = ÉREZTÉK, HOGY VISSZAMEGYEK = MÁR VÁRTAK, EGY IDŐSEBB N.KEDVES NŐ, ÉS MAGYAR TÁJÉKOZTATÓT TARTALMAZÓ DOSSZIÉT IS ADOTT, HOGY ÍRJAK AZ ESETEMRŐL.. 10 NAPRA RÁ AZ ITTENI CHAPSA = POKLÁBÓL KI IS EMELTEK , ÁTHELYEZTETTEK IDE, A SZOCIÁLIS ÉPÜLET EGYIK SZOBÁJÁBA, MAJD IDE, AHOL MOST VAGYOK... NEM RAGOZOM, CSAK ANNYIT, HOGY TUDATOSAN A LEGSZADISTÁBBAKKAL EGY SZOBÁBA..= MÉRGÜKBE.. MERT N.NEM EZ VOLT A CÉLJUK VELEM. ÉJJEL NAPPAL KEGYETLEN= EMBERTELEN DOLGOKAT TESZEGETTEK MINDEN NAP ELLENEM. MOST, HOGY EGY HETE NEM MEGYEK ÉTKEZNI = EGY KICSIT VISSZAFOGOTTABBAK LETTEK.. DE AZÉRT ESZEM NÉHA KICSIT. ALIG FOGYTAM.. KICSIT VISSZAFOGOTTABBAN TERRORIZÁLGATNAK.... ÉN 100%-BAN EGYETÉRTEK A 0-TÓL 10 PONTODDAL. ÉN N.HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM MINDAZT, AMIT MEGTUDHATTAM TŐLED. ÉN U.E. A VÉLEMÉNYEN VAGYOK AZ OLTÁSSAL KAPCSOLATOSAN = IS.. NEM RÉSZLETEZGETHETEM, MERT MINDEN = A FÉSZRŐL LETÖRÖLGETTEK , MEG A = PEDOFILOS = PAPOKAT = ÖSSZEFONÓDÁSOKAT = AZ ELRABOLT FIAM = 8 ÉVEL ELŐTTE VISSZAMENEKÜLT = VÉGLEG, 7 ÉVES JOGERŐS ÍTÉLETEK MELLETT RABOLTÁK EL A NAGYÉRTÉKŰ SAJÁT = TEHERMENTES LAKOTT ..LAKÁSOM AMIKOR A 4. SAJÁT GYEREKEM 2012 ŐSZÉTŐL A SAJÁT CSALÁDJÁBAN ÉLT ÉS DOLGOZOTT...2016.11.22. - 15°C -BAN RÁMRÚGTÁK A LAKÁSOM AJTAJÁT ..OTT GYILKOLÁSZGATTAK = BRUTÁLISAN HÁTRABILINCSELT VÉZNA = KEZEIM MELLETT...NEM RÉSZLETEZEM IDE VELEM EGYÜTT VÉGÜL HOGY RABOLTAK EL MINDEN ÉRTÉKEM.. HOGY HÁNYFÉLE KÉPPEN KÍVÁNTAK = AKARNAK MEGŐLETNI = ITT IS .. EPILLANATBAN KISÜTÖTT A NAP.. NEKEM RETTENTŐ NEHÉZ KARMÁM VAN.. N. FÁRADT VAGYOK AZ " EMBERI" GAZSÁGOK TÖMKELEGEIBE .. DE AZÉRT PRÓBÁLOM VENNI AZ AKADÁLYOKAT , DE LEGUTÓBB 10 NAPIG AZ INTERNETEM IS KIKÖTÖTTÉK, ÉS NEM HASZNÁLHATOK FORDÍTÓPROGAMOT VAGY 1 ÉVE ..ÉS SOKMINDENBEN AKADÁLYOZGATNAK ITT IS, ÉS MINDENHOL..STB.. ERŐSÍTS TANÁR ÚR ! ÉN IS IPARKODOM. MINDEN JÓT ! 💥💚💥
TAMARA KISS
TAMARA KISS 13 napja
Köszönjük szépen Tanár Úr, hogy van nekünk !
Mónika Kaplonyi
Mónika Kaplonyi 13 napja
Örök tisztelet és hála Önnek!
Ildiko Balazs
Ildiko Balazs 13 napja
üdvözlök és további szép napot kivánok. Péter Andrásfy elöadásával
Mihályné Kolek
Mihályné Kolek 13 napja
Lehet szeretni vagy nem szeretni. Lehet egyetérteni vagy nem egyetérteni. DE! Tisztelni a másik embert nem szabad elfelejteni. Minden tiszteletem tanár úr! Kérem nyugodjék meg, tegye amit tennie kell.
Angéla Kövessy
Angéla Kövessy 14 napja
Kedves Tanár Úr! A tiszteletem Ön felé töretlen, a tudása, tanításai iránti csodálatom is (!!!) töretlen...Bár mindenki bírna azzal a képességgel, hogy ilyen világosan, érthetően és szeretettel fejezze ki, adja át a gondolatait...Gyönyörűen köszönöm, hogy az elmúlt egy évben (és persze azelőtt is) velünk, velem volt (van), miden nap...Hála és köszönet Önnek a nekünk adott gondolatokért...
Klára Farkas
Klára Farkas 15 napja
Tisztelt Kalo úr! Minden szaváért, tanításáért, figyelmeztetéséért hálás vagyok, pedig nem a tanítványa vagyok. Asztrológia mindig is érdekelt és a megérzéseim hála jók. Ne törődjön a hitetlen sértő szavakkal törölje ki. Éljen sokáig egészségben, látni szeretném a videóit. Isten óvjon minket!
Gyöngyi Tóth
Gyöngyi Tóth 16 napja
Drága Tanár Úr! Én nagyon köszönöm Önnek ezt a rengeteg munkát, amivel segíti a mi életünket! Nagyon kérem, hogy ne menjen bele a provokáló csapdába. Az Ön jó indulatával sem tudja megállítani azt aki nem az emberiség fejlődéséért kötelezi el magát. Nagy ölelést küldök Önnek, egészséges életet kívánok!
Attila Matécsa
Attila Matécsa 16 napja
Kedves Tanár Úr! Szeretjük hallgatni az előadásait, hiszen komoly üzenetei vannak számunkra. Függetlenül attól, hogy beoltatja magát vagy sem, mi úgy szeretjük és fogadjuk el ahogy van! Egy Csodálatosan Szép, Lenyűgöző Életet Kívánunk! Jó Egészéget és hosszú életet! Margó és Attila
Ildiko Balintfy
Ildiko Balintfy 17 napja
Nagyon sajnalom hogy pont Ont igy tamadjak egyesek! Ezt nem erdemli meg! Isten aldja Ont! Nagyon szeretem az eloadasait oszinte tiszteloje vagyok. Mindig varom a kovetkezo erdekes tanulsagos eloadasat! Orulok hogy van! Jo egeszseget kivanok Onnek es sok energiat.
Julianna Dunai
Julianna Dunai 17 napja
Most is karakán, mint ahogy megismertem Önt előadásait hallgatva.Köszönöm.
Erika Volánszky
Erika Volánszky 17 napja
Tisztelt Tanár úr! Minden tanítása egy kincs! Hálásan köszönöm. Azzal a Szent Gral videóval még lehetne várni legalább 2 évet is. Szeretettel áldás.
Ilona Milosev
Ilona Milosev 17 napja
Igaza van.Az ember nem tetszhet mindenkinek ѐs ezzel békêben van.
Gabriella Mónus
Gabriella Mónus 17 napja
A lényeg az Ön előző videójából az a téves megnyilatkozás, miszerint azért veszi fel az oltást valaki, hogy vigyázzon a környezetére. Na ez óriási tévedés! Nem a többi embert védem a vakcinával, csak az én reakciómat a vírussal való találkozásnál. Talán nem leszek olyan súlyosan beteg. Talán. De! Pontosan ugyanúgy fertőzök másokat, pontosan ugyanannyi esélyem van elkapni a betegséget.Szóval semmi másokra való tekintettel, stb. És ezt így , ebben a formában mindeninek joga van eldönteni. Minden tiszteletem az Öné! Kívánok jó egészséget!
Hilda Csikósné
Hilda Csikósné 17 napja
Drága Tanár Úr! Köszönöm a tanításait, sokat tanulok belőle nap mint nap. Isten áldja!
Hajnalka Blaski
Hajnalka Blaski 17 napja
Tisztelt tanár ur, tudna nekunk abban segiteni a további videóiban hogy mely idöszakok a legmegfelelőbbek oltás felvételére???
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 17 napja
Június 11-23-ig
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 17 napja
U.I.: Tisztelt Tanár Úr, még egy valami az előző kettő nemrég megírt hosszú kommentáromon kívül... Az Ön véleménye tavaly március-április óta gyakorlatilag gyökeresen megváltozott. Amennyire nehezen tudom elképzelni, hogy az "ármány" "természetes eredetű" lenne, kb. ugyanolyan nehezen tudom elképzelni azt is, hogy az Ön véleménye is ugyanolyan "természetes módon" változott meg... Ennél diplomatikusabban sajnos nem tudom leírni, elnézését kérem, ha ezzel esetleg megsértettem!
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 17 napja
@Jenő KaloTV, Ettől függetlenül én emlékszek arra, amikor még valamikor tavaly november környékén ki tetszett jelenteni, hogy "december 21-e után nem fogom azt mondani, hogy hordjanak maszkot", illetve "ha ez december 21-e után is így folytatódik, akkor egyenesen VILÁGFORRADALMAK lesznek"... Üdvözlet 2021 áprilisának végéről. :)
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 17 napja
@Jenő KaloTV, A játékszabályok 2024-ig (végleg 2038-ig, 2040-ig...) bezárólag folyamatosan változni fognak. 2024-nél tovább viszont nem a jelenlegi pénzügyi elit fogja diktálni a játékszabályokat (legalább is privilegizáltan nem), sőt, ezzel már idén komoly gondjaik lesznek...
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 17 napja
A játékszabályok változtak, a véleményem az oltásról nem változott.
Lajos Palotai
Lajos Palotai 18 napja
Tiszta világos az emberi sors egyedi mindenkinek van egy sorsa ,és egy saját élete .Az ön élete a kedvező sorsa. Nagyszerű élet.
Luciananda Flavius Chis
Luciananda Flavius Chis 18 napja
Kedves Jenő én szeretem a videóit. És még mielőtt az internet világában népszerű lett azelőtt ismertem. A Szintézis egyetemen tartott anno több mint 20 évvel ezelőtt eladásokat. Akkor is és most is azt gondolom hogy a legkiválóbb szaktekintély a témában. Én értettem az üzenetet. De az előző videónak valószínűleg nem azért lett annyira negatív visszhangja hogy ön úgy döntött hogy beoltatja magát. Hanem azért mert ön már képvisel egy minőséget ezáltal sokan figyelnek a szavára és netán még Követik is. Magam részéről nem értek egyet az oltás kötelezővé tételével, még hogyha ez ilyen sumák módon is van át nyomva a jogok furfangos résein. Megértem az álláspontját, de önnek is meg kell érteni azon emberek álláspontját akik mondjuk gondolnak a jövő generációra hogy ez hova fog generálódni.Értem én hogy Frusztráló bezártság, de azt a kijelentését hogy Ön ezt jóváhagyja személyes okokból szerintem egyszerűen vissza kellene vonnia. Gondolni kell a következő generációkra is. ugye nem akarunk ilyen jövőt nekik? Tisztelettel: jó egészséget kívánok!
Luciananda Flavius Chis
Luciananda Flavius Chis 17 napja
@Jenő KaloTV Nagyon várjuk már a Laár Andrással, illetve Müller Péterrel tervezett beszélgetéseket. Remélem hamarosan sikerül megvalósítani. Üdvözlet🙂
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 17 napja
Egyetértünk
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 18 napja
(2. rész) Tehát, bocsánat... én nem "csippezésekről" meg "egyéb hülyeségekről" beszélek, hanem alapvető emberi jogokról! Én szeretek itt kint Bulgáriában élni, meg tudom és meg is fogom hosszabbítani a tartózkodási engedélyemet, kivárom én bármilyen irányba történő határátlépés nélkül akár még a 2024-et is, amikor vélhetően vagy így, vagy úgy, de el fogjuk búcsúztatni a jelenlegi világrendet... na de majd az fogja megvigasztalni a családomat, aki burkoltan vagy nyíltan jóváhagyja az egyébként nevetséges és emberi jogokat sértő szabályozásokat?! Ebbe a játékba emberek százmilliói nem fognak belemenni (még "szabad" utazásokért cserébe sem), innentől kezdve pedig érthető, hogy 2024-ig miért fog összeomlani a jelenlegi világrend... Most kérem szépen, az emberi jogokhoz és a nemzetközi joghoz nem szoktak széles embertömegek érteni, nehéz is lenne. Viszont jelentem, én tanulmámyaim során foglalkoztam ezekkel a kérdésekkel igen behatóan. Én ilyen téren látok aggályokat, és nem is kicsiket... Kedves Tanár Úr, az azért nagyon aggályos ám, ha ilyen "ármányos" módon emberek százmillióit jogtalanul diszkriminálják, vagy akár az egzisztenciájukat teszik tönkre munkahelyekről történő elbocsátás révén... Itt azért közel sem csak arról van szó, hogy Ön Nyilas Napú és Nyilas nemzet fia, szeret utazni és elmehet-e Dél-Franciaországba templomos történelmi emlékekről forgatni, színházba vagy hangversenyre, amely kapcsán Ön magánvéleményt nyilvánít vagy hangosan gondolkodik... Ilyen témákban rettentően vigyázni kell még magánvlemények kimondása és szimpla hangosan történő gondolkodás esetén is, ugyanis nagyon könnyen darázsfészekbe nyúlhat az ember. Én maximálisan tiszteletben tartom az Ön magánvéleményét és hangos gondolatait, de ezutóbbi szubjektív az Ön részéről. Emberek százmillióinak jogtalan diszkriminációja viszont már semmiképpen sem szubjektív és tisztelettel, EZ (!) háborított fel tömegeket az Ön előző videója alatt, ettől szurult ökölbe ezreknek és ezreknek a keze és ettől rándult görcsbe ezreknek és ezreknek a gyomra. Itt nem szövegértelmezési problémákról van szó, hanem emberi jogokról, amelyeket nem véletlenül garantálnak nemzetközi jogi egyezmények és az államok alkotmányai és következésképpen nem viccből kellene tiszteletben tartani őket! Igen, bizony, még világjárvány esetén is! Végezetül bemásolnék egy kis "olvasnivalót", amely igen kemény emberi jogi kérdéseket próbál elemezni (nem, nem vagyok liberális, csak szimplán egyetértek a leírottakkal): telex.hu/velemeny/2021/04/28/vedettsegi-igazolvany-magyar-kormany-vig-david-amnesty Ezért ki fogja vállalni a felelősséget? Orbán Viktor? Áder János? Az egyes bankárdinasztiák fejei? Felfogták ezek az emberek, hogy hány embertársukat fogják radikalizálni? Kíváncsi vagyok rá, azért kérdezem... Azt én elmondom Önnek, hogy a mi nemzedékünk záros határidőn belül, tehát éveken belül át fogja venni a politika irányítását a 89-esek nemzedékétől (ez nemcsak Magyarországra vonatkozik), az jó lesz majd, ha ennek az "ármánynak" a kapcsán utólag mi is minden cinkos politikust és egyéb résztvevőt úgy fogunk kezelni, mint 1945 után tették minden egyes német katonával? Mert hogy ezek az emberek labdába nem fognak rúgni többet politikailag, ezt már most garantáljuk! Arról nem is beszélve, hogy az egészségügy nem "veszteséges gazdasági szektor" és ennek a felelősei is bíróságok előtt fogják végezni (nemcsak Magyarországon)... Ha gondolni tetszik, én örömmel bemásolok Önnek ide az általam egyébként legtöbbre tartott magyar politikus, Toroczkai László témával foglalkozó videói közül is néhányat (van jó néhány dolog, amivel kapcsolatban nem értek vele egyet, az "ármány" témájában és a magyar nemzeti érdekek kapcsán viszont történetesen pont egyetértünk), de nem örülnék, ha emiatt bárki is lenácizna, vagy esetleg agitációval vagy bármi hasonlóval vádolna... Szabadon felkereshetőek Toroczkai úr HUload fiókjára feltöltve. Az a baj, hogy nemzetállamok szuverenitását és alapvető jogait is éppen ugyanúgy sértik, mint az átlagember jogait az "ármány" kapcsán... Vannak itt sokkal nagyobb bajok is, mint az "ármány", amely pont a figyelem elterelésére szolgál. Elnézést kérek, ha kimerítő voltam. Én nem írtam csippekről és egyebekről, hanem egészen más, szerintem sokkal fontosabb dolgokról.
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 11 napja
@Mazlito, Mindenesetre jó szívvel emlékeztetném Önt arra, kedves hölgyem, hogy Én itt a nevemet és az arcomat adom a véleményemhez, amelyért vállalom is a felelősséget. Ugyanez vonatkozik a bulgáriai politikai kijelentéseimre is (tisztában is vannak velük megfelelő felelős felsőbb vezetői politikai körök itt Bulgáriában is, valószínűleg a magyar titkosszolgálati szervek is ugyanúgy, üdvözlöm őket is még innen is, de nagyon jól tudják, hogy ki vagyok...), elérhető és lenyomozható vagyok, állok a rendelkezésére mindenkinek, akinek problémája van. :) Ellenben addig Ön gyakorlatilag egy nevenincs senki, akiről a profilja alapján nemhogy a neve nem derül ki, hanem a nemi hovatartozása sem, de ennek ellenére megkövetelné, hogy gyakorlatilag egy finom dámaként bánjanak Önnel. Kedves hölgyem, itt nem énnekem kell elgondolkodnom - jelentem, én már megtettem! Nem is egyszer! A legnagyobb tisztelettel, Önön a sor! Желая Ви и аз приятен, спорен и успешен ден! :) Нямам никакво съмнение, че взех най-доброто решение, когато се преместих тук в древната България - люлката на цялата източно европейска славяно-православна култура и цивилизавия, родината на старобългарския църковнославянски език, родината на славяно-евразийската писменост. :) Дори и въпреки тукашните тежки политически обстоятелства мога да кажа, че много съм доволен тук и никога не бих се преместил в (не само) интелектуално мъгливия варварски Албион. По Божията воля аз вървя по пътя на съдбата си! :) Ама естествено като политическо лице няма да търпя да се ограничават противозаконно човешките права и възможността за свободното движение на стотици милиони невинни хора!
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 11 napja
@Mazlito, Szívből örülök, hogy Ön már a '80-as évek végén Kádár Apánk utolsó éveiben is "rendkívül okos, művelt és igen nagytudású" ifjú öntudatos hölgy volt, amikor "a You Tube feltalálói trió meg sem álmodta még ezt a platformot" hogy Önt idézzem mint klasszikust :) még inkább örvendek, hogy tizen akárhány év múlva sikerült is lediplomáznia :))) "(2001 júniusában diplomázott végzős osztály )" máshonnan idézve... Tényleg gratulálok! Fogalmam sincs, hogy Ön mennyi idős és nem is vagyok rá túlzottan kíváncsi, de én azért az Ön helyében vigyáznék az olyan bárdolatlan megfogalmazásokkal, hogy "TE még valószínű gondatlanul anya tejen léteztél", mert nem hiszem, hogy illik egy magát olyan finom hölgynek tartó, magára valamit is adó dámához, mint amelynek Ön szeretne látszani, kedves hölgyem. :) Látom én, hogy az Ön tudásának felemlegetése révén valami rendkívül elemi módon sikerült belegázolnom az Ön büszkeségébe és önbecsülésébe, de ha valóban elsajátította volna Tanár Úr bölcsességét, talán nem úgy reagált volna az én "(2. rész)" kezdetű hozzászólásomra, ahogy tette... Ellenben Ön is megpróbált belegázolni az én önbecsölésembe, bocsánat, nem tudhatta Ön, hogy "van orosz tél" is... Kérem, kicsit lassabban a testtel és kissé kevésbé sértő és lekezelő módon, ha kérhetem, mert egyrészt vissza is tudnak lőni, másrészt az Ön igen alpári és lekezelő első hozzászólása nélkül nekem nem lett volna okom az alkalmazott stílusra Önnel szemben... Ismételten megjegyezném, hogy én két hosszabb kommentárban részletesen véleményt nyilvánítottam, sokakkal ellentétben Tanár Urat nem minősítettem, de maximálisan tisztában vagyok vele, hogy polkorrektnek nem számító igen keményen aktuális témákat feszegettem - meg is lett miatta az osztályrészem... :))) Majdnem hogy még azért is én kaptam, hogy hozzászólók százai viszont valóban alpári módon minősítették Tanár Urat, amelyet én is mélységesen elítélek - én nem olyan módon fogalmaztam és "kissé más" dolgokról írtam... Ha esetleg "szájkaratével" kapcsolatban tetszene panaszkodni, ezúton is szeretném jelezni Önnek hölgyem, hogy nálam igen rossz helyen tetszik kopogtatni. Természetesen nem arról van szó, hogy nem tudom Önt lenyomni akár még ebben a műfajban is (ha kell... ha éppen Ön rákényszerít... inkább ne tegye, lassan vége a "zűrös napoknak"...), de higgye el nem szokásom idiótákkal vitatkozni, mert nem túl sok haszna van... "Tettekre van szükség, nem szavakra!", ezt Vaszil Levszki kiválóan megmondta még a 19. század folyamán. Képzelje el tisztelt hölgyem, vannak akik eszerint cselekszenek. Jómagam politikai értelemben és közszereplőként is ezt teszem. Nem, nem Magyarországon... Majd megkérdezzük a Jó Istent, hogy miért nem Magyarroszágon, de eddig nekem sem árulta el... Ellenben az Ön által írt igen alpári hosszászólást --- "Ezt nagyon hosszú lére vetted ...és bő beszédnek híg a leve . Ha nem tetszik iratkozz le a csatornáról és akkor nem kell ezeket nézned és hallgatnod. Ha pedig utazni akarsz OLTASD be magad ." --- pedig inkább nem minősítem, ahogy az Ön értelmi színvonalának a Tanár Úr színvonalához képest fennálló fényévnyi távolságát sem, mert az már sajnos kozmikus méreteket feszegetne... :((( Ne haragúdjon már hölgyem, én véleményt nyilvánítottam egy fontos kérdés kapcsán, nem tudtam 3 sorban leírni, Ön pedig szimplán letámadott igen agresszív stílusban és ennek tetejében még pont Ön tart(ana...) nekem előadást az illemről... Szomorú! Rendkívül szomorú! A Toroczkai László úrra vonatkozó részt ajánlanám az Ön szíves figyelmébe újraolvasás céljából. Kérem ne is fáradjon, szíves engedelmével idéznék: "van jó néhány dolog, amivel kapcsolatban nem értek vele egyet, az "ármány" témájában és a magyar nemzeti érdekek kapcsán viszont történetesen pont egyetértünk" - sem tagja nem vagyok a pártjának, sem szimpatizánsa, sem pedig a "tanításait" nem követem. Hosszasan tudnék arról mesélni, hogy mivel foglalkozom, de nincs meg hozzá az Önbe vezett bizodalmam... Úgyhogy jó tetszett érezni hölgyem, nem szükséges sok sikert kívánnia. Mindettől függetlenül a két említett stratégiai fontosságú téma kapcsán még lehet igaza Toroczkai László úrnak - van is! Egyébként meg tegyen le Ön az asztalra annyit Magyarországért, mint amennyit Ő tett le 25 év alatt és csak utána mondjon róla amolyan megesröptű véleményt... Ha Ön azt állítja, hogy úgymond (egyenesen Öntől) "az Ön IQ - szintje kiváló és köszöni szépen jól van", azonban gyakorlatilag egy mondatot nem tud normális szóközökkel és megfelelő helyre elhelyezett írásjelyekkel leírni (kérem szépen, az önérzettel semmi gond az Ön részéről, az jól látszik, csak az sajnos kevés... csatákat lehet vele nyerni időlegesen, háborúkat nem...), illetve ha ezeken túl még a fentebb hosszasan felsorolt és részletesen kifejtett kritériumokon is sorra csúfosan el tetszett bukni, akkor részvétem az Ön irányába, kedves hölgyem. De tényleg... :/ Örülök, hogy (az Ön szavaival élve) "Ön majd eldönti, hogy mit tesz", miután (szintén az Ön szavaival élve) "a háziorvos (és az egészségügyi szolgáltató hálózat számítógépes rendszere)..." megteszik a tőlük telhetőt, szomorú vagyok viszont, hogy énnekem nem hagyná meg a jogot a szabad döntéshozatalra utazási lehetőségekért cserébe (a kérdéses szövegrész már idézve lett több alkalommal is, de Ön írta, Önnek kell tudni a legjobban). Ha Ön így jól érzi magát és Ön ezek után meg van róla győződve, hogy igaza van, akkor nincs miről beszélnünk, mert sajnos "nem egy dimenzióban" és sajnos "nem egy tudati- és éberségi szinten" élünk és létezünk, tehát kár tovább szaporítani a szót egymásra... :( Csak tetszik tudni az a szomorú, hogy mi a szabadságot képviseljük, míg minket éppen "meg akarnak téríteni"... kár tovább szaporítani a szót egymásra... :( csak ugye közben MINKET nem hagynak békén...
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 11 napja
@Mazlito, Kedves nevesincs hölgyem, én cseppet sem aggódon az Ön csatornán való jelenléte, IQ szintje vagy éppen az oltásáig számolandó napok kapcsán :) de azt azért meg kell jegyeznem, hogy tud ám azért Ön is igen bőlére eresztett és híg levű módon fogalmazni, kár volt szóvá tenni ugyanezt az én esetemben, ez sajnos durván rontja az Ön hitelét. :))) Kedves hölgyem, miután az Ön profilja és nevesincs neve alapján nem derül ki az Ön nemi hovatartozása, sajnos el kell hogy, keserítsem Önt, első pillantásra nem feltétlenül volt tudható, hogy Ön hölgy lenne. Főleg a fentebb olvasható hozzászólásának alpári stílusa alaplán nem. Természetesen rendkívül szépek és aranyosak a cicák az Ön egyetlen egy videójában :) de kérem higgye el, hogy még ez alapján sem derül ki minden kétséget kizáró módon az Ön nemi hovatartozása. Továbbá, tegezést etikett szerint illik felajánlani, amely az Ön részéről igen bárdolatlan módon nem történt meg. Spontán módon egy teljesen idegen embert letegezni pedig igen nagy arcátlanságnak számít (legalább is jobb helyeken, illemtudó körökben...), amely cseppet sem illik egy olyan finom dámához, mint amilyennek elviekben Ön tartja magát vagy éppen demonstratív módon mutatni szeretné magát. Egyéb iránt személyesen nem ismerjük egymást, Ön felajánlást nem tett tegeződésre az én irányomba, részemről én nem adtam beleegyezésemet, ilyetén módon pedig én tartanám magam a korábban használt formulához. Nyugodtan sértődjön meg kedves hölgyem, ha Önnek éppen úgy esik jól! Én meghagyom Önnek a szabad döntéshez való jogot mind a tegeződés-magázódás, mind pedig az oltás kapcsán (amelyek kapcsán pont Ön szeretne énnekem igen rossz helyen kopogtatva gátakat szabni és irányelveket adni), amely viszont természetesen még nem jelenti azt, hogy nem nyilvánítok velük kapcsolatban véleményt, ugyanis az más téma... Jogom énnekem is sok mindenhez van, Önnek pedig lehetséges, hogy azt kellene eldöntenie, hogy a viktoriánus korban él-e vagy szeretne-e élni mind napjainkig bezárólag, vagy éppen férfiakkal egyenjogú hölgy-e (legyen az Ön döntése és hite szerint, Önnek ez szíve joga), mert a legnagyobb tisztelettel, a kettő együtt sajnos nem megy... Főleg személyes ismeretség hiányában. Ne haragúdjon már, azt sem tudom, hogy ki Ön, még a nevét sem tudom... Én mintha úgy emlékeznék, hogy először talán pont Ön szeretett volna annak a megmondója lenni, hogy ki látogassa ezt a HUload csatornát és ki nem. Szíves engedelmével idéznék: "Ha nem tetszik iratkozz le a csatornáról és akkor nem kell ezeket nézned és hallgatnod." Kedves hölgyem, úgy áll a dolog, hogy én részletesen véleményt nyilvánítottam egy fontos téma kapcsán, valóban fontos igen aggályos kérdéseket vetettem fel a "mikrocsippezés" és egyéb hasonló dolgok helyett, sokakkal ellentétben Tanár Urat nem minősítettem (visszaolvasható minden), arról írtam, amit hasznosnak tartottam megjegyezni, Ön pedig igen becsmérlő megjegyzések kíséretében igen agresszív módon letámadott engem a fentebb idézett kurta mondattal és amolyan jó magyaros módon "az Ősi Nimródi Magyar Jupiter-Nyilas Szeretet nevében" meg kívánta szabni, hogy én itt maradhatok-e, mert ha nem tetszik, álljak odébb... Tulajdonképpen ki kinek akart akkor ebben az esetben megmondója lenni? Szívből gratulálok az Ön 3 évtizedes ismeretségéhez és a többi neves asztrológusnál szerzett diplomáihoz. Ebben az esetben csak az nem világos számomra, hogy ezeket a sokkalta kevésbé komplikál oltással kapcsolatos dolgokat miért esik olyannyira az Ön nehezére felfogni. Nem, nem a "mikrocsippezésekről" beszélek, hanem alapvető emberi és nemzetközi jogokról... Csókolom! Megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Én korábbi hozzászólásban leírtam az álláspontomat, amely a következő: "Én ellenzem mind az oltás kötelezővé tételét, mind az oltáshoz kötött diszkriminációt, mind pedig az emberek közötti konfliktusokat, amelyek ennek nyomán robbannak ki." (tehát nyilvánvaló, hogy más dolgok IS állnak az oltás hátterében...). Ezzel szemben mi az Ön "rendkívül művelt és humánus" véleménye? Szíves engedelmével idéznék: "Ha pedig utazni akarsz OLTASD be magad ." (no komment...).
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 17 napja
@Mazlito, ja, és kérem el ne felejtse magát 6 havonta 2 alkalommal beoltatni innentől kezdve... Sok szerencsét kívánok az élethez, ennyi IQ-val, szüksége lesz a szerencsére... :)
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 17 napja
@Mazlito, 1.) Először is nem tudom, hogy mióta tegeződünk (én Önnek nem engedtem meg, hogy tegezzen), ez sokat elmond Önről és értelmi szintjéről... 2.) Másodszor majd én eldöntöm, hogy mit teszek és nem hiszem, hogy ehhez vagy bármihez az Ön engedélyére lesz szükségem. :) 3.) Harmadszor ha Önben ennyi tudatos gondolkodásra való képesség, nem javaslom az Ön számára, hogy az oltással kapcsolatos témánál sokkal komplikáltabb asztrológiával foglalkozzon, tehát Ön nem való erre a csatornára...
TamashSzekeresh
TamashSzekeresh 18 napja
Tisztelt Tanár Úr! Én vártam egy kicsit és ahogy a jelnlegi zűrös két hétben szokás (lenne...) "aludtam egyet a dolgokra", mielőtt a két videó közül bármelyikre is reagálnék, de a legnagyobb tisztelettel ezt most megteszem. Az maximálisan rendben van, hogy ugyan közel sem olyan összeszedett módon, mint a jelenlegi videóban, valóban az előzőben is az volt a váza a dolgoknak, amelyet itt is el tetszett mondani. Ez igaz... Viszont azért én észre véltem venni azt is, hogy az előzőben mintha nagyon sok minden másról is szó lett volna. Az én véleményem szerint nem feltétlenül szerencsés egy társadalmat vagy egy országot a népességével, állampolgáraival és a területén tartózkodó külföldi állampolgárokkal együtt (mert ugye ilyenek is vannak...) egy autóhoz vagy egy hajóhoz hasonlítani, majd utána hozzá tenni, hogy "Egyébként az utast leszállíthatja a hajóról. Nincs mese, mennie kell! Tehát vagy szót fogat 'he-he' (?), vagy nem fogad szót..." vagy éppen olyat kijelenteni, hogy "Mindenki dönthet úgy, hogy nem oltatja be magát... milyen előnye származik belőle?" és utána mindjárt azt hozzá tenni, hogy "a hülyeségekkel kíméljenek..." - a legnagyobb tisztelttel, főleg nem az utóbbiról lenne szó és főleg nem az én részemről, aki szintén marhaságnak tartom a "mikrocsippezést". Na majd én említek "nem hülyeségeket" is a mondandóm végén, a legnagyobb tisztelettel és engedelmével... Azért igen nagy baj az, ha egy videónak vagy irománynak a (most mondok egy körülbelüli számot) kb. 90%-a helytálló, mint az Ön előző videójának is - szerintem is annyi helytálló az Ön által mondottakból - a maradék kb. 10% pedig vagy az egyébként nem kellő hosszúságú idő alatt tesztelt védőoltás esetleges kötelezővé tételének burkolt jóváhagyása (amelynek az esetleges mellékhatásaiért természetesen a beoltottak vállalják a felelősséget), de lényeg, hogy aki önként nem akarja beadatni magának, rákényszerítik, vagy burkolt meggyőzőkampányt kell hallgatnia (már a csapból is az folyik, most már Öntől is) - mert ugye "az is, meg nem is", "jogilag nem lehet annak nevezni", csak éppen gyakolatlaban aként szolgált az Ön videójában is. Annak mind nagyon örülünk, hogy Ön szerint mindenki azt tesz / tehet amit akar, viszont gyakorlatilag a teljesen ellenkezőjének a burkolt jóváhagyása is elhangzott (kérem szépen, fentebb idéztem csak két mondatot... a teljes szövegkörnyezetet is ajánlom mindenki számára... akadnak még ilyen gyöngyszemek...), amely ellenben tömegeket háborított fel az előző videó függvényében és ez sajnos korántsem túlzás. Kedves Tanár Úr, én nem fogom magam beoltatni, de a mi családunkban többen is megtették. Drága Édesanyám Vízöntő Napú, tökéletesen szót tudtunk érteni azzal kapcsolatban, hogy mindenki cselekszik a belátása szerint. Ő beoltatta magát (merthogy sokszorosan krónikus beteg), én pedig nem és nem is kívánom. A téma elő sem került azóta, emiatt családon belül nem fogunk ölre menni, éppen elég az, hogy a "kiválóan virágzó orbáni magyar gazdaság" miatt több ezer km-re kell élnünk egymástól a Londonban élő Öcsémet is figyelembe véve... Én ellenzem mind az oltás kötelezővé tételét, mind az oltáshoz kötött diszkriminációt, mind pedig az emberek közötti konfliktusokat, amelyek ennek nyomán robbannak ki. Jómagam immáron 8-ik éve nem élek Magyarországon (egyébként Bulgáriában élek, ahol alig vannak megszorító intézkedések és jobbak a mutatók, noha még ezt a helyzetet is kihasználták politikailag...). El kell, hogy mondjam, 2019 óta nem jutottam el Magyarországra, 2020 folyamán érthető, hogy egész évben miért nem (karanténban ülés céljából nem fogok hazalátogatni) 2021 folyamán a helyzet még mindig hasonló, de már egyre kevésbé érthető, hogy miért... Na most, ha éppen van időm, pénzem, "kisebb döcögőkkel" most még utazhatok akár még a "rettegett" Balkán irányából is, ha éppen nagyon akarok és túlteng bennem a kalandvágy, de el tudja Ön képzelni azt, hogy mi lesz, amikor esetleg (nem tudni még biztosan, de már beszédtéma) már oltási igazolványhoz lesz kötve akár egy szimpla határátlépés is EU-n belül és annak külső határain?!
Beata Jenei
Beata Jenei 18 napja
Koszonom a videot. Isten aldja Ont,legyen meg sokaig velunk!!!
Adrienn Gábor
Adrienn Gábor 18 napja
Uram, csodálom a tudását, és nagyon hálás vagyok a sok érdekességért, tanításért, amit Öntől kapok. Ne vegye magára a Gonosz próbálkozásait. Isten legyőzte. Mindketten tudjuk. ;) Köszönet és hála Önnek!
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 17 napja
Már tapasztalom
Julianna Siko
Julianna Siko 18 napja
Köszönöm Tanár úr az eddigi munkáját! Mindenki azt lát vagy értelmez ami benne van és amilyen szinten van! Ezek azok az energiák amik vissza húznak és nem kell nekik nagy teret adni. Ami az oltást illeti nem vagyok mellette, de pontosan ilyen alapon döntöttem, hogy beadatom, ahogy a Tanár úr is mondta! Ez egy visszacsatolás volt számomra, hogy jól döntöttem! A játékban vagyok, tehát játszanom kell, ahhoz hogy az unokáimat nyugodtan vinni, újra tudjam a világot felfedezni! Első szurin túl lészen, májusban a következő, s remélve, hogy a sakk táblán tovább tudok lépni 🙂 és élni. Ez a lépés kipipálva 🤔 vajon mi a következő?
Anna Ujvári
Anna Ujvári 18 napja
Kedves Tanár Úr ! Minden Tiszteletem öné ! Nagyon vártam ezt a videót ! Tudtam,hogy reagálni fog arra a sok zagyvaságra amit összeirtak a kommentekben !Az Isten áldja meg továbbra is .Én Biztos ,hogy további videóit örömmel fogom nézni!/egy pár évvel idősebb nézője. !/ Üdv.
Judit Tabi
Judit Tabi 18 napja
Kedves Jenő! Köszönjük ezt az őszinte, bölcs gondolatokat! Teljesen igaza van! Nagyon jók a videói, már az egész család nézi!Jó lett a frizurája! Szép az a virágzó fa Ön mögött! Jó egészséget kívánok és élvezze a kertben a természet csodáit! Isten áldja!
Anikó Jurkó
Anikó Jurkó 18 napja
Maximálisan egyetértek! Köszönöm.
Ágnes Pál
Ágnes Pál 18 napja
Kedves tanár Úr, az előző és a mostani videóval is teljesem egyetértek. Számomra a legjobbkor érkezett a felvétel, mert hasonló gondolatok foglalkoztattak. Az zavart, hogy akik az ármányt elindították, ugyanazok indították el a vakcina hadjáratot is. Mennyire lehet ebben bízni? Nagy segítség volt számomra a felvétel. Esetleg azt lehetne kérni, hogy a havi előrejelzésben megemlítené, hogy melyek oltásra legjobb időpontok? Drága Tanár úr az Isten áldja! További munkásságához tiszta szívvel kívánok sok erőt és egészséget!!!
Eva S
Eva S 18 napja
Kedves Jenő, legyen türelmed! Hisz neked nem is kell oltás, mert az ármány meglátogatott, így a legjobb védettséget kaptad! Ha antigén-antitest tesztet csináltatsz, megláthatod, hogy védve vagy. Hivatalos állítást olvastam, ez az oltás 6 hónapig véd. A te védettséged egy életen át tart. Ha megvesztegethetetlen vagy, állj ellen a zsarolásnak! Az EU nyilatkozata szerint senkit sem kényszerítenek és nem is kényszeríthetnek! Ezt csupán azért írom, mert szeretnélek még látni, hallani.
Bálintné Juhász-Nagy
Bálintné Juhász-Nagy 18 napja
Tisztelt Tanár Úr! A vírus helyzet kezdete óta hallgatom Önt. A családban azóta többször szóba kerül az asztrológia. 11 és 15 éves leány unokáim érdeklődve hallgatnak. Az Ön csatornáján találok-e anyagot számukra? Tisztelettel köszönöm Tanítását!!! Jó egészséget kívánok !
Livia Tordai
Livia Tordai 18 napja
Igaza van 100% an!🤝
Csellár Éva
Csellár Éva 18 napja
SZIA NAGYON IGAZAD VAN ES LEGYEL ALDOTT OROKRE . SZEP NAPOT .
Gyöngyi Németh
Gyöngyi Németh 18 napja
Hálás köszönet mindenèrt Kalo Úr!❤🙏❤
Csaba Molnar
Csaba Molnar 18 napja
A sok "okos" ember a saját begörcsölt véleményének kinyilvánítása által megszeretne felelni - valaminek.. valakiknek.. - és épp ezekkel kiemelt ego-fitogtatásokkal okozzák a Káoszt!
Adrienn Fodor
Adrienn Fodor 18 napja
Ez nagyon jó összefoglaló videó lett, köszönöm. Ôrömmel olvasom a kommentekben, hogy sokaknak ugyanolyan pozitív hatással bírtak a gondolkodásukra a Tanár úr videói mint rám. Hatalmas segítség volt, hála érte. Tisztelem Ônt.
Éva Breznayné Steller
Éva Breznayné Steller 18 napja
Minden szó igaz - s ez oly ritka kincs manapság ...
Beáta Babicz
Beáta Babicz 18 napja
Drága Tanár Úr! Aki eddig igazán szerette, ezután is fogja! És csak a szívünkkel látunk jól. Aki szeret, az ért. Nagyon várom a Szent Grálról szóló tanításait!
Hankó András
Hankó András 18 napja
Kedves Tanár Úr! Hálásan köszönöm mindazt, amit tett, illetve tesz ezekben a nagyon turbulens időkben :) A Szent Grálról szóló filmjét én is nagyon várom :)
hanna panna
hanna panna 18 napja
Ne idegeskedjen Jenô bâcsi,ârt a szěpsěgěnek;)Cool a uj frizuraja.Isten ăldja!
Edit Nagy
Edit Nagy 18 napja
Drága Tanár Úr! Minden tiszteletem az Öné. Oltottan vagy oltatlanul, de még nagyon sokáig szeretném hallgatni Önt. Jó egészséget kívánok Isten áldásával! ❤🙏
Judit Zsuffa
Judit Zsuffa 18 napja
Kedves Tanár Úr! Teljesen érthető gondolatok.. És még is értem az erveit: bezartsag, utazni-vágyás... En is élmennek a kedvenc helyemre, de nem ilyen körülmények között. & Itt van ugye a Szaturnusz-Uránusz fenyszog: melyik bolygó energiája az erősebb? Én jelen esetben! Kronoszra voksolok: meg átjuk, mit hoz meg ez az év, de mivel Kronosz évében járunk, sztem itt sok minden *felül fog irodni*. =Ha már Kronosz, én feltennem a kérdő asztrológiaban a kerdest: *El tudunk-e idén egyáltalán nyaralni menni?? V. *kap meg* egyebeket is ez az emberiség ebben az evben, amiket még nem láthatunk??= Én egyelőre *külső szemlelokent* figyelem az idei év torteneseit, egyelőre nem tervezek a kedvenc helyemre sem utazni, azt érzem, várják & figyeljek.. Szűz aszcendens nagy előnye, h. nekem nem gond *otthon ülni és varni*:) pláne, hogy van jó sok hobbim a bezartsag idejére. is:) Én tuti nem vállalok be bizonytalan eredetű oltasokat, amiknek mind a mai napig nincs befejezve a tesztelése & olyat sem, amikről tudják, h. van életveszélyes mellekhatasa.. =inkább visszahuzodva figyelek & kívárok..Udvozlettel és nagy tisztelettel, Judit.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 18 napja
Köszönöm
Jan G.
Jan G. 18 napja
Tisztelt Kaló Úr! Véleményem szerint az a z igazi veszély ha az ÁRMÁNY velünk marad. Tehát ha újabb és újabb vakcinákra lesz majd szükség, hogy elmehessünk moziba vagy a Zeneakadémiára. Mert sajnos akkor ez az egész egy CSAPDA.
EVA Miklosova
EVA Miklosova 18 napja
❤️🙏
Júlia Szabó
Júlia Szabó 18 napja
Nagyon nagy like-ot érdemel Tanár Úr! Éppen erről beszéltem a 10-12-15 éves gyerekeimnek tegnap este amiről Ön! Ez a szinkronicitás! Valóban aki kicsit is ért az asztrológiához az tudja,hogy Ön mit mond az üzeneteiben. ❤
Zsuzsanna Mesterhazy
Zsuzsanna Mesterhazy 18 napja
Nem mindig tetszik, amit, ahogy mond Ön, de ez most tökéletesen betalált. Köszönöm szépen!
Eva Toth
Eva Toth 18 napja
Minden egyes szavával egyet értek.Nem ismertem Önt, de rátaláltam a csatornára,,Hála Istennek''
Niki Szikszai
Niki Szikszai 18 napja
Drága Tanár Úr! Az elmúlt 1 évben teljesen átrendeződtek a kapcsolataim. Ez a helyzet előhozta az emberek valódi énjét, és bizony be kell vallani, hogy sokakat teljesen félre ismertem. Teljesen egyetértek Önnel az oltás kapcsán, először én sem akartam, de rájöttem, hogy ha nem adatom be magamnak, akkor kb. sehova nem fogok tudni elmenni. És úgy én sem akarok élni, hogy nem mehetek el egy moziba sem, meg nem csinálhatok semmit. Az oltás ellenesek még hőbörögni fognak, de ez a kedves kormányunkat nem érdekli... legfeljebb annyit válaszolnak, hogy ha nem tetszik, akkor lehet menni lakni az erdőbe.🌳🌳 Barátokkal meg ismerősökkel pedig már úgy vagyok, hogy ha nem tetszik nekik, hogy én beoltattam magam, akkor azt javaslom nekik, hogy először is magukban vizsgálják meg, hogy ez őket miért is zavarja. Másrészt pedig egyáltalán nem kötelező velem barátkozni, sem kapcsolatot fenntartani, ha nem tetszik, hogy kértem az oltást. És én is úgy gondolom, hogy kötelező, csak ezt így nem mondják ki.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 18 napja
Köszönöm
Ada Vada
Ada Vada 18 napja
nagyon jó videó volt , ha nem is másra, hogy lerostálja a könnyen "csalódásba eső" bálványozókat, a tipikus, " ha nem vagy tökéletes , ha kiderül rólad, hogy csak ember vagy, akkor már nem szeretlek" stílusú gurukereső , örökké másban lakókat ..kell néha egy ilyen katarzis...tisztogató tűz, vagy minek mondják...
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 18 napja
Köszönöm
Barbara Szilágyi
Barbara Szilágyi 18 napja
Tudtam:) éreztem:).....azért kedveltem meg Jenő bácsit mert ugyanolyan, mint Én, nincs az a pénz amiért eladnám a Szívem és a Lelkem!!! Megvesztegethetetlenek vagyunk és senkinek nem vagyunk a szócsöve. Remélem tudja, hogy amiket írtam MINDIG JÓINDULATBÓL ÉS SEGÍTŐ SZÁNDÉKBÓL TETTEM. Kizárólag azért kérdőjelezek meg dolgokat, hogy eljussunk a valódi megoldáshoz az igazsághoz. Soha nem szólok bele a másik ember végleges döntésébe, mindenki a saját élete kovácsa még akkor sem ha nagyon szeretem és a véleményem szerint helytelenül dönt és Én ezért szenvedek, itt kezdődik az önfegyelem és a másik ember tisztelete és figyelbevétele, ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI! Jenő bácsi ne tessék mérgesnek lenni!!:)) Érzem, hogy "felhúzt@" magát..... Akinek van füle az tud a sorok között olvasni, akinek meg nincs és nem kéri a tanácsait magára vessen csak saját magának árt vele.....Semmi nem kötelező!!!.....Remélem nem fordul akkorát a világ, hogy az illojálisak szánalmas véleményét nem tudjuk odatenni ahová való.....Jó egészséget és még sok kirándulást a családjával kívánva maradok tisztelettel:))
hanna panna
hanna panna 15 napja
@Barbara Szilágyi Főnök@@@@@@@sszony??"!:))))hehhehhehe nahat...oh koszonom:))))) Barbara mi zu
hanna panna
hanna panna 17 napja
@Barbara Szilágyi na este megnezem mar jot nevettem pussz szep napot Barbi a jo fajtabol:)))))) es en is nna legyen teljes a kep
Barbara Szilágyi
Barbara Szilágyi 17 napja
@hanna panna Hát a természet is kivirágzott, mi meg vele együtt!:)) szép napot Neked Panna!:)) (Hát csak egy hétig?:)) Akkor állj le sürgősen a takarítással.....:))
Barbara Szilágyi
Barbara Szilágyi 17 napja
@hanna panna Hát gondoltam bevonzz@ az életünkbe a bőséget, rosszul tettem "Főnök@@@@@@@sszony??"!:)))) Meg hát a feltűnő bőség zavara legyen úrrá rajtad!!, hogy azt se tudd mire kell figyelni a videó alatt annyi információt közöl Neked!:)) Persze nekünk az a bőség egész más, mi Nők Panna más bőségre vágyunk, nem a pejoratív értelmű bőségre. Szerény és szegény cs@jok:) vagyunk!:) Szerények de öntudatosak....a legrossz@bb fajtából:))) Ha megakarjuk tudni a végső valóságot ami sokszor megérzésből fakad, akkor belső tapasztalásra van szükségünk, de hát ezt Te jobban tudod, mint Én nem akarok bu/tagágokat leírni, hogy tisztán hogy kell megr@gadni a szellemet!:))) Azéééé a kis ör//dög bennem van, megyek most feladni a lottót úgyhogy drukkolj!:))) - a sárga csekkek azééé jönnek, hiába szellemeskedek:)))
hanna panna
hanna panna 17 napja
@Barbara Szilágyi megvan a video takaritas kozben csak annyit hallottam h kiviragzas :))) na ja eppen viragzom egy hetig azta
Toth Magdolna
Toth Magdolna 18 napja
KÖLTÖZZÖN LELKÉBE A BÉKE*** SZERETETEL KIVÁNOM***
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 18 napja
Köszönöm
Toth Magdolna
Toth Magdolna 18 napja
KÖSZÖNÖM*** A LÉTÉT SZERETETÉT*** SZÉP LELKÉT SZERETEM***A VÉKTELEN TÚDÁSÁT KÖSZÖNÖM***
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 18 napja
Köszönöm
Keresztes Anikó
Keresztes Anikó 18 napja
Drága Tanár úr ! Azt szeretném kérdezni,ha vége lesz az ármánynak láthatjuk továbbra is itt a youtub csatornán ? Bölcs életvezetési tanácsai nagyon hiányoznának. A Jó Isten áldja meg.
Adolf Sandor
Adolf Sandor 18 napja
Kalo urnak mi a velemenye arrol ,hogy aki nem oltassa be magat azt diszkriminaljak??On szerint ez nem diktatura??
Timea Kaszur
Timea Kaszur 18 napja
Kedves Jenő! Én továbbra és nézni fogom a csatornáját, nagyon hálás vagyok a sok értékes alkotásáért! ❤😊 A rosszakarokkal ne foglalkozzon, sajnos el vannak szabadulva az indulatok, mert több mint egy éve be vagyunk zárva. De a legtöbb embernek át jött a mondanivalója. Személy szerint Jenő én tisztelem, mint embert, kevesen ilyen egyenesek! Vigyázzon magára! ❤
Csikné Kerti Mária
Csikné Kerti Mária 18 napja
Tisztelt Tanár Úr! Köszönöm a videóit, mert egy véleményen vagyunk, erősìtett ennek az őrült helyzetnek az elviselésében. Az ember még így 70 felé is szeretné a céljait megvalósítani, esetleg örülni mások sikerének. Szurkolni annak, hogy végre a jó győzzön. Várom a következő videót. Minden nap megnézem van-e Öntől valami kis előadás,mert ez is erőt ad. Jó egészséget kivánok !
Eva Hofer
Eva Hofer 18 napja
Tisztelt Tanàr úr ! Szeretnék kérni öntöl egész élet horoszkòpot. Van -e rà lehetöségem? Válaszàt elöre is köszönöm . Eva Hofer
Beáta Lipótvári
Beáta Lipótvári 18 napja
Tiszteletem kedves Jenő!és néhány kgondolat ;engem se korlátozzanak a személyiségi jogomban és emberi méltóságomban ha úgy döntők hogy nem kérem az embereken kiséletezett vakcinát amiért nem vállal még a gyártó sem felelőséget! Ez diszkrimináció!csak azért mert hiszek a saját immunrendszeremben és a Jó Istenben,úgyis ezen múlik minden!köszönöm a tanításait gondolatait .
Judit Tabi
Judit Tabi 18 napja
Egyetértek!
Gréta Hosszú
Gréta Hosszú 19 napja
Kedves Tanár Úr! Nem kell foglalkoznia a mindenhez IS értőkkel! Van az a mondás, hogy figyelj arra, aki keresi a bölcsességet, de óvakodj attól, aki meg is találta. Ez az időszak szerintem arra is tanít, hogy vége a nyáj szellemnek. Nem kifelé kell már figyelni, mások véleményére. Mindenkinek magának kell döntéseket hoznia a saját szíve/lelkiismerete szerint. Senki nem tudja, nem is tudhatja a fizikai szinten zajló események valós hátterét.
Gabriella Schmidt
Gabriella Schmidt 19 napja
Még egy-két gondolat. Nagyon elharapódzott az a nézet, viselkedés, hogy mindenki, mindenhez ért. Ha ért, ha nem, akkor is véleményt nyilvánít, akár kíváncsi rá valaki, akár nem. Olyan fel sem merül egyes emberekben, hogy befogják a szájukat, és hallgassák, amit kell, és érdemes meghallgatni! Nagyon szomorúnak tartom, ezt az állandó locsogást, kritizálást, - (én jobban tudom)- stb. A vakcináról: előrebocsátom én hiszek benne, mert gyermekkoromban, volt a gyermek-paralízis, ha akkor nem kapom meg a Sabin cseppeket, lehet, nyomorékkan élem le az életemet. A vakcina kifejlesztéséhez idő kell. Ez a téma is előkerül a károgók beszédeiben, az idő, egy komoly tényező. Megtalálni, kifejleszteni, előállítani, és elszállítani a Világ különböző pontjaira. Köszönöm, hogy meghallgattak.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 18 napja
Köszönöm
Alica Stancz
Alica Stancz 19 napja
💝
Gabriella Schmidt
Gabriella Schmidt 19 napja
A dolgokat néha helyre kell tenni. Nagyon sajnálom, hogy ilyen erős indulatokat keltettek Önben ezek a "hallgatók"! Szégyen, hogy elfelejtik egy tisztelt tanár áll előttük. Tudom nem kell hogy megvédjem. Most, hogy tiszta vizet öntöttünk a pohárba, így meghallgatom, miről is volt szó, hogy ennyire...! Mert azt a videót még nem néztem meg. Nagyon szívesen hallgatom, jó lett volna fiatalon mindezeket tudni. Köszönöm.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 18 napja
Köszönöm
Shell Lee
Shell Lee 19 napja
Miközben itt vitatkozgatunk, komoly dolgok történnek a világban, gazdaságban, pénzügyben, politikában, Földünkkel...
Zsolt Fenyvesi
Zsolt Fenyvesi 19 napja
Önmagunknak megfelelni szerintem a legnemesebb és legnehezebb küzdelem. De egyszer sikerülni fog, ha komolyan vesszük magunkat. 🙂 Nagyon várjuk a Grál-filmet! 🇨🇵
katalin sallos
katalin sallos 19 napja
Kedves Tanár úr, sehol nem lehet már beszerezni a Gyógyulás szerencséjét?
Csaba Molnar
Csaba Molnar 18 napja
Nekem régebb sikerült letöltenem a NET-ről..
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 18 napja
Antikvár
Ildikó Nagy
Ildikó Nagy 18 napja
Gyógyulás szelencéje.
Brigitta Gitta ky
Brigitta Gitta ky 19 napja
❤️
Anita Vincze
Anita Vincze 19 napja
Minden tiszteletem az Öné tanár Úr..Imádom Önt követni!Jó egészséget kìvánok!
Magdolna Szél
Magdolna Szél 19 napja
♥️
Maria Gorges
Maria Gorges 19 napja
Kaló Ur, minden szavát, tudását,meglátásait, csak csodálni lehet k és az őszinteségét..Nagy élményt jelent számomra, minden előadása. Minden gondolatával, véleményével egyet értek! Nagyon fontos információkat közöl ahhoz, akinek antennája ezt venni tudja! Nagyon köszönöm és szorgalmasan hallgatom, a jövőben is! Közönöm, a sok értékes információt, ami eddig is segített abban,hogy ezt, a jelenleg bennünket körülvevő, hatalmas hazugságot és gyalázatos, az emberiség ellen irányuló búncselekményt, káoszt megérthessem. Köszönöm Önnek.
Marianna László
Marianna László 19 napja
Kedves Kalo Jenő úr!Nagyon szeretem önt hallgatni,bár az asztrológiához nem értek.Helyesnek tartom,hogy beoltatta magát ,én is megtettem.A családomban is van aki csak azért oltakozna,hogy mehessen programokra bárhová,én elvesztettem hozzátartozót és kedves ismerőst .Jelenleg is rossz a hangulatom,egy barátom 10 napja lélegeztetőgépen van.Mindenben igaza van,talán egyben remélem nem,hogy az oltással véget lehet ennek a rossz helyzetnek vetni,de ha tényleg valakik műve ez,akkor újabb és újabb járványok jöhetnek,de nagyon remélem vége lesz,mint sok járványnak ezelőtt.
Edina Edina
Edina Edina 19 napja
Kedves Tanar ur! Csak egy kerdesem lenne, hogy On vajon a belso hangjara hallgatott-e? Szerintem a hatalom soha nem fogja az emberek erdekeit szolgalni!! Informacioim szerint az EU nem fogadja el csak az RNS alapu vakcinakat!! Jo egeszseget kivanok Onnek szeretettel.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 19 napja
Én meg csak a kínait.
Tibice84
Tibice84 19 napja
Kongitiv disszonancia - On tul tiszta lelku, es meghasonlott,h elo kellett adnia masok jol fizetett velemenyet oktrojalt modon . . Nem emeli be a lelkiismerete . . Nem baj, jo pap holtig tanul, isten mindig megbocsat.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 19 napja
Legyen hite szerint
Hajnalka Mankó
Hajnalka Mankó 19 napja
Számomra az előző videó egy eset tanulmány volt, ahogy az oltás ellenesek neki ugrottak egy embernek aki elmondta a véleményét. S ez azért teljes látlelet az emberek lelkivilágáról jelenünkben.
ashwini gemini
ashwini gemini 19 napja
@Hajnalka Mankó Sajnos én is pontosan így látom, sajnálom őket nagyon...
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 19 napja
Bizony nagy gondok vannak
vejnemöjnen
vejnemöjnen 19 napja
Tökéletes megfogalmazás
Anna Székely
Anna Székely 19 napja
Ebben a káoszban a tíz pont iránytű a gondolataink összerendezéséhez. Köszönöm. Legyen szép HOLNAPUNK!
Mamek1
Mamek1 19 napja
💖🤗🌻
Time Poppy
Time Poppy 19 napja
Erőt és reményt kellene felénk sugároznia Tanár úrnak, de magunkra hagyott. Mi is nagyon sok mindent adtunk fel az Igazságért!!! Ebben a harcban el tetszett bukni. De mi azért megyünk tovább. De most komolyan, úgy gondolja Tanár úr, ha beoltatja magát, másabb lesz az élete? Megváltódik?
Magdolna Szalay
Magdolna Szalay 17 napja
Miért nem keres magának más gurut? Itt nem fog hiányozni
Time Poppy
Time Poppy 18 napja
A furcsa sorrendbe összelökött szavak mögötti embert ... de ez legyen mostmár az én "gondom".
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 19 napja
Mi az amit nem ért?
János Gróf
János Gróf 19 napja
Tanár úr.önnek tökéletesen igaza van. Nem szabad elítélni sem azt aki oltat sem azt aki nem. Az a baj.hogy sok érdek fűződik az emberek közötti viszály fenn tartásához . Tisztelni kellene ha valaki elmondja a véleményét.. Sajnos kevés van aki a sajátját mondja. Ha oltatunk ha nem a régi élet már nem jön vissza. Reméljük utazni lehet és eljut a céljához.
Ilona Kovacs
Ilona Kovacs 19 napja
Köszönöm szépen a videót nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek. Jó Isten Áldja meg a munkájáért. Tisztelem a tudását.
Melinda Farkas
Melinda Farkas 19 napja
Először is jó lett a frizurája🙂, másodszor nagyon sajnálom hogy nem kaphatók már a könyvei, harmadszor teljesen igaza van.
Eva Csilla Nagy
Eva Csilla Nagy 18 napja
Én a gyógyulás szelencéjét (sajnos csak a III.reszt) a.facebookon sikerült levadásznom. Vagy esetleg antikváriumban érdemes nyitott szemmel járni.😊
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV 19 napja
Köszönöm
Ibolya Korniczki
Ibolya Korniczki 19 napja
Ez nagyon klassz volt ,Tanár úr !
Imola Veres
Imola Veres 19 napja
Remelni kell benne higy egyszer meg szabadulunk
Imola Veres
Imola Veres 19 napja
Apeo dolgokbol nem csinalunk problemat
Imola Veres
Imola Veres 19 napja
Moziba ebbe akorba
Ildiko Lakatos
Ildiko Lakatos 19 napja
Az én 1. házamban is ugyanazok a bolygók állnak, mint Tanárúréban + Vénusz Nyilas jelben:)!
Imola Veres
Imola Veres 19 napja
Meg nem tetsuett oltatni
Imola Veres
Imola Veres 19 napja
Mint pl VeresImola is most kerult fel nagyon tetszenek atanitasai
Tündér Zöld
Tündér Zöld 19 napja
A tanár urhoz lenne egy kérdésem.. Az ármányról már mi ndent elmodott nekünk amit át tudott adni, de most ugy erzem egy ujabb korszak jön. A beoltottak és a nem beoltottak között gyakorlatilag háború alakult ki. , Erre lehetne felállitani eg kérdő horoszkópot, hogy meddig fogják az emberek ezért bántani, gyülolni egymást?. Meddig fogj jelentősége lenni ennek a kártyának?
Erika Lné Vargóczki Erika
Erika Lné Vargóczki Erika 18 napja
Szerintem csak az érzi az ellenségeskedést, akiben az meg is van. (Sok eves tapasztalatom)
Tündér Zöld
Tündér Zöld 19 napja
Drága Tanár Úr, en csak koszonni tudom a munkásságat, a tanitásait, Nekem nagyonsokat segitenek a tanitásaii által megismert világ. Gyönyörű volt Önnel tölteni a karácsony és a husvét ellőtti lelki fellkészülést. Búszke vagyok arra , hogy most ebben a káoszban probal benünnket egyenesbe tartani és muttatja a javasolt utat.
Beáta Becsi
Beáta Becsi 14 napja
Igen ,most megtanítja a megalkuvást , eddig nem ez gondoltuk a szavaiból , - de azt is meg tanítja hogy semmi sem az aminek látszik , nem minden arany ami fénylik - köszönöm tanár úr !
Adrienne Kabafi
Adrienne Kabafi 19 napja
Köszönjük Tanár Úr!
Vajda Janos
Vajda Janos 19 napja
Tanár Úr. Tessék vigyázni továbbra is, mert jönnek a “konteós vagy, laposföldhívő vagy” értelmiségi kommentek. Persze az ilyen emberek saját magukról állítják ki azt a bizonyos szegénységi bizonyítványt, mint mindig.
Hajnalka Mankó
Hajnalka Mankó 19 napja
és remélhetőleg lemorzsolódnak innen és nem kell látni sértő kommentjeiket.
Anita Wéber
Anita Wéber 19 napja
Én személy szerint nem bízom olyan vakcinákban, amiket normális kitesztelési idő nélkül oltogatnak bele az emberekbe! De ugyanakkor tiszteletben tartom azt is, ha valaki attól nyugodt, ha beadnak neki egy ilyen vakcinát! Én nyugodtabb vagyok a vakcina nélkül! :) De egy másodpercig sem tekintem ellenfélnek, aki megkapta a vakcinát! :)
The Einzelganger
The Einzelganger 16 napja
Én is pontosan így gondolom.Nekem minden porcikám tiltakozik az oltàs ellen.Aki bízik benne,adassa be,engem nem zavar,én sem tartom ellenségnek az oltottat,csak sajnos közülük sokan viszont így tekintenek arra,aki nem kér belöle.Ez viszont probléma,mint ahogy a diszkriminálás is.
Judit Tabi
Judit Tabi 18 napja
Józan, bölcs gondolat!
Kati
Kati 19 napja
Tiszteletem tanár úr nagyon nagy lelket önt belém most ép nagyon lent vagyok mert ép most hunyt el a sógor nőm 46 éves volt és szerintem orvosi hiba volt sajnos most mindent a kovidra fognak nagy tiszteletem Romaniabol
Ernö Glonczi
Ernö Glonczi 19 napja
Köszönet a kiegészítő gondolatokért. 🙏
C note is the GOD!!
C note is the GOD!! 19 napja
Dehàt pont Ön ne tudnà, hogy kiknek mièrt ès minek kell ès mire jò a zavar és kàosz ? Ès mègis beoltattatja magàt ennek ellenère ?
bimbambula
bimbambula 18 napja
Na kiknek? Írd már le végre.
Rita Tabajdi
Rita Tabajdi 19 napja
💗
Stella L
Stella L 19 napja
Jahajj, ne legyen ideges, Kedves Jenő, ne vegye magára...aki nem érti, annak kár elmondani újra meg újra...aki érti, elsőre is felfogta a józan eszével. Higgyen mindenki, amit akar...😃
Gizi Sántha
Gizi Sántha 19 napja
Kedves Tanár Úr! Köszönjük szépen a videót,a munkáját.Ön érthetően világosan elmondta a véleményét,köszönjük! Aki nem akarta megérteni és a fehéret akarja bizonyítani,hogy fekete,sajnáljuk de vele nem tudunk mit kezdeni! Jó egészséget és minden jót kívánok,Isten áldja!
Palhegyi Csaba
Palhegyi Csaba 19 napja
♥️♥️♥️
Hortobágyi Gabriella
Hortobágyi Gabriella 19 napja
🙏❤️
Jánosné Petőcz
Jánosné Petőcz 19 napja
Minden tiszteletem az Emberé!
Krisztina Mayné Szász
Krisztina Mayné Szász 19 napja
Tisztelt Tanár Úr! Isten áldja! Köszönöm minden szavát, nagyon hálás vagyok érte. Eszemben nem jutna az Ön véleményét bírálni. Ki vagyok én, hogy ezt megtehessem?! Mindenki abban hisz, amiben akar, és én ezt tiszteletben tartom. De mindentől függetlenül én is a SORS-ban hiszek, ez az elmúlt hónapokban teljes mértékben beigazolódik, nagyon erőteljesen jön aminek jönnie kell.
Gondolataim az ármány elleni oltásról
37:27
Jenő KaloTV
Megtekintés 25 E
Meddig tart még ez a járvány?
19:04
Jenő KaloTV
Megtekintés 12 E
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
BillieEilishVEVO
Megtekintés 60 M
Nótár Mary x Kis Grófo - TEQUILA (Official Music Video)
4:29
Nótár Mary Official
Megtekintés 319 E
Elon Musk Monologue - SNL
5:36
Saturday Night Live
Megtekintés 9 M
SMINKES SZAKMA - Ebből tényleg meg lehet élni??
28:14
Kisfaludy György-2021.05_12_1.rész
1:23:10
ataisz
Megtekintés 2,1 E
Vasárnapi Esti Mesék: Hammas Jutka
27:42
Jenő KaloTV
Megtekintés 261
Azokhoz, akik "beszóltak" nekem
21:48
Jenő KaloTV
Megtekintés 16 E
A sors működése, avagy
1:02:29
Jenő KaloTV
Megtekintés 19 E
dr. Daubner Béla előadásának befejező része
46:05
Milyen ruhába öltözzünk?
40:46
Jenő KaloTV
Megtekintés 40 E
Az oltásról asztrológus szemmel - az oltás spirituális összefüggései
33:38
Astro Yoga - Rafael Csaba asztrológus csatornája
Megtekintés 43 E
A gondok és titkok háza   A 12. ház
48:49
Jenő KaloTV
Megtekintés 17 E
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
BillieEilishVEVO
Megtekintés 60 M
Nótár Mary x Kis Grófo - TEQUILA (Official Music Video)
4:29
Nótár Mary Official
Megtekintés 319 E
Elon Musk Monologue - SNL
5:36
Saturday Night Live
Megtekintés 9 M
SMINKES SZAKMA - Ebből tényleg meg lehet élni??
28:14
DTK: Elviszlek magammal - Pásztor Erzsi
43:58
WMN Magazin
Megtekintés 81 E
1 IN A MILLION MOMENTS IN SPORTS HISTORY
8:09
Trend Wave
Megtekintés 13 M
A kamionos: Egy korszak véget ért
22:28
st22lacika
Megtekintés 190 E