Boldogság vagy boldogtalanság

  Megtekintés 11,759

Jenő KaloTV

Hónapja

Azt hiszem, sokan beszéltek már erről a témáról, elmondom én is a véleményem.
Kalo tv.

Megjegyzés
Ilona KSzijarto
Ilona KSzijarto 9 órája
Kedves Tanár Úr! Milyen igaz, mennyire is akarunk, boldogok lenni...? Boldog pillanatok... Köszönöm szépen ismét, nagyon jó volt hallgatni Önt! Üdvözletem, Ilona
Klára Olga Konecsny
Klára Olga Konecsny 24 napja
Tisztelt Tanár Úr ! Köszönjük az előadását! A boldogtalanságot sokszor olyan személyek okozzák akik úgy állitják be magukat mintha tőlük függenénk.sőt olyan gonosz dolgokat tesznek a másik ember ellen amit a másik életének a befolyásolására ,hátrányos helyzetbe hozására,az exisztenciája miatti fenyegetettség érzésének a keltésére használ a másik ember ellen.Ezért vagyunk boldogtalanok !
Tímea Buri
Tímea Buri 25 napja
Én is szeretném tamogatni Kaló Jenő urat. Csodálatos ember és az amit közvetít, az a mai világnak felbecsülhetetlen érték. A személyisege pedig szeretetreméltó!❤️.
Renata Kubicsek
Renata Kubicsek 27 napja
Kedves Tanar Ur! Ez a video nagyon hasznosra sikerult! (Az osszes videoja) Minden benne van, nagyon koszonom! Figyelmebe ajanlanam, ha esetleg a konyvet kiadna e-bookban, biztos vagyok benne, hogy eleg sokan megvennenk! Hatalmas hala Onnek amiert ilyen videokkal atadja a hatalmas tudasat, sok munkaja van ebben!
Eva Hofer
Eva Hofer Hónapja
Kedves Tanàr úr ! Annyira igaz annyira jo amiket mond🤗
beata ruttkay
beata ruttkay Hónapja
2-szer hallgattam ezt a tanítást.Még lehet,hogy háromszor is meghallgatom.
beata ruttkay
beata ruttkay Hónapja
Megint köszönöm a gondolatait.Annyira jó.
Csillag Esthajnal
Csillag Esthajnal Hónapja
Ismerős minden, amit Kalo úr mond. Senkinek nem kívánom, hogy belesüllyedjen az önsajnálatba ármány idején ... Értékesek vagyunk, a világ részei vagyunk, céllal, választott küldetéssel jöttünk ide. A Jóisten senkire nem rak annál nagyobb terhet, mint amit el tud viselni. Nem is teher az, hanem feladat. Az ember idővel nem kedveli a feladatokat, nem olyan, mint egy kisgyerek, aki még nyitott a világra. A bezárkózás, a feladatok elutasítása az élet elutasításával egyenlő. Jó feladatmegoldást kívánok mindannyiunknak!
Zsuzsanna Érsek
Zsuzsanna Érsek Hónapja
Tisztelt Tanár úr! Hosszú hónapok óta hallgatom az előadásait,hálásan köszönöm! Szeretnék átutalni tiszteletdíjat Önnek. Kérem egy bankszámla számot szíveskedjen írni az email címemre,ahová utalni tudnék az ún.smart bank szolgáltatással. Köszönöm,és nagyon jó egészséget kívánok Önnek!
Oli1018
Oli1018 Hónapja
Imadom az allando pozitivitasat tanar ur!Es a hatalmas tudasat!Az isten aldja!🙏❤️❤️❤️
Faragó Anna Mária
Faragó Anna Mária Hónapja
Elkeserít az az vakság,amit itt képpviselnek! Nagyon veszélyes,ha nem vesszük figyelembe az objektív tényeket,és azt súlykoljuk,hogy mindenki CSAK maga felelős az úgynevezett boldogságáért,ami mivel nincs ilyen nem is lehet éketcél. Nem baj,ha világjárvány van,legyél boldog? Nem baj,ha világháború van, legyél boldog? Nem baj,ha koncentrációs táborba zárnak,legyél boldog? Nem baj,ha fogyatékos,vagy gyögyíthatatlan beteg vagy,legyél boldog? Nem baj,ha árva vagy,ha mélyszegénységben küszködsz,legyél boldog? Milyen állítólagos spiritualitás az,amelyik épp a részvétre való képességét veszti el az elesettek iránt,azzal,hogy hibáztatja őket a megváltoztathatatlan körülményekért is? Az életünket a SZEMÉLYISÉGÜNK,ÉS A KÖRÜLMÉNYEINK EGYÜTTESEN alakítják,nem csak mi! Rossz a kérdésfeltevés! Nem a boldogság a cél,hanem a tisztességes élet! S igen,erre lehet nehéz sors mellett is törekedni! Tudni kell elfogadni a nehézséget is,mert kikerülhetetlen! Tudni kell,hogy a legtöbb dolgot nem tudom befolyásolni,mert adott. Csak azon érdemes dolgozni,ami ténykeg rajtunk múlik.Szeretem megélni minden érzésemet, jogos a szomorúság,a düh,a kilátastalanság is,mert így emberi. Nem ez sz örökös álempatikus nyomás a boldogság irányába.
Faragó Anna Mária
Faragó Anna Mária Hónapja
@Jenő KaloTV Mit "tükröz vissza"az a sok nehézség,amit gyógypedagógusként tapasztaltam? Vagy amit a magam életében,mozgássérültként? Ez is változtatható?Ez sem tény?
Faragó Anna Mária
Faragó Anna Mária Hónapja
@Jenő KaloTV Szerintem meg Ön nem érti,amit én kifejtetten. Abszolút téves iránynak tartom ezt a boldogság súlykolást.Mert IGENIS VANNAK objektív tények,melyeket el kell fogadni. Hová,mikor,milyen családba,milyen egészségi állapotban,milyen érzelmi,anyagi körülmények közé születünk,milyen a transzgenerációs örökségünk A tények,tények.Nem függnek a beállítódásunktól. Az a felfogás,amit ön vall,valóságtagadás Arra bíztatja az embereket,hogy meneküljenek az élet természetes fájdalmai elől. NEM KELL BOLDOGNAK LENNI! TISZTESSÉGES ÉKETRE KELL TÖRRKEDNI!
Faragó Anna Mária
Faragó Anna Mária Hónapja
@Jenő KaloTV Nincsenek objektív tények? Tanult Ön történelmet? A kritikai megjegyzéseim tényleg rólam szólnak. A tapasztalataimról. Victor Frank életfelfogását nem tartom hitelesnek.Egyfajta érthető hamis optimizmus a jogos összeroppanás ellen. Hadd legyek szomorú,ha rossz történik,s engedtessék meg nekem,hogy csak okkal örüljek. Ön is él úgy,ahogy a jónak tartja.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV Hónapja
Sajnálom, hogy nem azt értette ki a beszédemből, amit szándékoztam elmondani. Az élet elfogadásán van a hangsúly, minden helyzetben. Persze, hogy nem mindig sikerül, emberek vagyunk és tanulni jöttünk Mindannyian. A körülményeink minket tükröznek vissza és azonnal változnak, ha megváltoztatjuk a hozzáállásunkat. Egyebekben minden kritikai megjegyzés a saját nehézségeinkről szól. Sajnos nincsenek objektív tények a szónak abban az értelmében, ahogy subjektíven viszonyulunk hozzájuk. Az Ön bejegyzéséből sem objektivitás sugárzík, a minősítéseiről nem is beszélve. Ha már említi a koncentrációs tábort, ajánlanék egy könyvet: Viktor Emanuel Frankl: "Mégis mondj igent az életre"
Krisztina Tóth
Krisztina Tóth Hónapja
Kedves Jenő! Nagyon sokat tesz a mentálhigiénénkért ebben az időszakban (is)! Számomra teljesen befogadhatóak a gondolatai, akár az asztrológián, akár a Bibliai történeteken keresztül, de önmagukban is. Nagyon jók ezek az analógiák! Köszönöm! ❤
Klara Muranyine Virag
Klara Muranyine Virag Hónapja
Kedves Tanár Úr! 18 éve meghalt a férjem 59 éves korában. Nagyon magam alatt voltam. Nagyon kedves, rendes lányom van, aki nem hagyott és nem hagy magamra. Rá kellett jönnöm, hogy nem a fájdalmammal kell foglalkozni, mert az csak negatívumokkal tölt el. Mára nagyon megváltoztam. Most például nagyon boldoggá tesz, hogy a postaládámba fészkelt egy cinke pár. Boldoggá tesz a két cicám, akik mindennap szeretettel dorombolva vesznek körül. Tegnap a hajamba szállt egy 7 pettyes katicabogár. Nekem ezek mind örömet okoznak. Én úgy gondolom, a mának kell örülni, mert nem tudjuk lesz-e holnap. Az Ön korosztályához tartozom /51-es vagyok/ és sajnos most a vírus alatt nagyon sok embert a korosztályomból egyszerűen nem értem meg, az önzésüket, a durvaságukat a fiatal ellenességüket. Mindenki a maga életét irányítja, jól vagy rosszul úgy veszi hasznát. Ma örülni kell hogy süt a nap és itt a tavasz! Egyszer vége lesz a járványnak, de addig maradjunk empatikusak segítsünk a nálunk gyengébbeknek. Nagyon jó egészséget kívánok és köszönöm a jó tanításait.
Erzsébet Zentai
Erzsébet Zentai Hónapja
Hála és Köszönet! Isten áldja Önt!
specialmountain
specialmountain Hónapja
"Ha egoista akarsz lenni, boldogtalannak kell lenned. A boldogtalanság adja a hátteret, és az ego abból lép elő nagyon tisztán, kristálytisztán, mint egy fehér pötty a fekete háttéren. Minél boldogabb vagy, annál kevésbé vagy. Ezért van, hogy sok ember akar boldog lenni, de valójában félnek is tőle. Megfigyelésem szerint az emberek azt mondják, boldogok szeretnének lenni, de valójában nem is akarják. Félnek, hogy el fognak veszni. A boldogság és az ego nem fér össze." Osho
specialmountain
specialmountain Hónapja
A legnagyobb boldogságfokozó az önszeretet és a hála, véleményem szerint. Látom a saját utánozhatatlan mivoltomat, valamit elfogadom az élet ajándékait! Már az is ajándék ha én, én lehetek és levegőt vehetek!
specialmountain
specialmountain Hónapja
"Van valami elképesztő önkínzás..." Na, itt van a kutya elásva, mert önmagammal nem vagyok jóban, ezért büntetem magam a görcsös negatívumokra való fókuszálással. Ha szeretem magam, jóban vagyok magammal és nem büntetem magam. Látom az egyéniségemet, a kiválóságomat és abba az irányba haladok, ami épít, nem rombol! Ha valaki érzékeli a jóságot (akár önmaga jóságát), ugyan miért indulna a rossz irányba? Ezt csak egy önmagával békétlen ember teheti, és ezzel be is zárul az ördögi kör.
Ilona Kasza
Ilona Kasza Hónapja
EZT KÓDOLTÁK BELÉNK.
Lilla Gáspári
Lilla Gáspári Hónapja
Nagyon szépen köszönöm! Hála és Áldás!
Judit Táncos
Judit Táncos Hónapja
Minden szava kincs 💖
Ibolya Ultra
Ibolya Ultra Hónapja
Kedves Tanár Úr! Talán a legfontosabb fókusz maga, a jelenlét! Mindig minden jelen van, mi döntjük el, hogy mit választunk... Az a Mi világunk, az válik a mi valóságunkká! (Van egy mondás, mi szerint az a különbség a depis egér és az egészséges között, hogy az egyik a lyukat látja, a másik a sajtot!:-) Vagyis aki azt játsza, hogy nincs sajt egyáltalán,... az 🤥! Isten áldja Tánár Úr! Köszönjük a mára kiszabott, bölcsességet, inspirációt! 💕 💗 😇
József Péter
József Péter Hónapja
A pozitív emberek teszik élhetőbbé a Világot,szerencsére ön is közénk tartozik!👍
Sándor Ács
Sándor Ács Hónapja
Tisztelt mindenki azon gondolkozom hogyan tudnák hallgatni a lelkemre .Vagy neki sincs kiút képe?
specialmountain
specialmountain Hónapja
Csendesedjen el, majd tegyen fel kérdéseket és figyeljen rájuk. A leghalkabb, legbölcsebb, legmagabiztosabb hang a belső hangunk. De az érzéseket is meg lehet figyelni, ahogy finomodnak, azok is jeleznek! Mindenekelőtt szoktassa magát a tökéletes csendhez, merüljön el benne, akár a szobában, akár a tóparton, akár a mezőn, akár a hegyekben! Később már a legzajosabb forgalomban is hallani fogja a csend hangját. Onnan szólnak a legmegbízhatóbb gondolatai, érzései. A lélek eközben megtelítődik önmaga elégedettségével!
Edina
Edina Hónapja
Szép dolog a hagyomány tisztelete, de sokszor éppen az köt meg bennünket, az a bizonyos hozott csomag. A rendes gyerek próbálja betartani a szülei tanácsait. Ott van például az a méltatlan helyzet, amiről Jenő is beszélt nekünk egyik videójában. A történetben arra tanította az anya a leányát, hogy a férje ura néha megbolondul és olyat akar, hogy... azon valahogy túl kell esni. Annak az asszonynak, akinek férje fütyörészve jött haza és ő sietett a tisztaszobába, mert tudta mi a dolga, neki nem az jutott eszébe, hogy ők ketten most tiszta energiát fognak teremteni (tiszta szoba ide vagy oda). A boldogtalanság és a szégyenkezés kódolva. Ezektől a szituációktól a depresszióig eljutni számtalan módon lehetséges, már csak fantázia kérdése. Ez egy példa, de itt az a lány járt jobban, aki nem figyelt annyira az okításon vagy nem volt olyan szófogadó, esetleg szíve hangját meghallotta, hol is az igazság és józan paraszti eszét használva kigyógyította magát. Különben ezeket levetkezni egy emberélet alatt sem könnyű.
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Csak nehezen vesszukveszrevhogy ajo Isten letezik en eszre veszem de vannak akik nem azoknak jo minden igy ahogy van
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Ugy is butan halunk meg
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Megvtanulunk azutan is
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Ez abaj ebbe afurcsa vilag ba hogy apenznek orvendenek az emberek
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Ezeket nehez egyesek reszere
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Igazatvadok maganak
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Nem is akarunk valtozni
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Csak apanaszkodas mindenrol
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Mert az emberek negativ dolgokat mutatnak magukrol
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
@specialmountain koszonom atanacsot
specialmountain
specialmountain Hónapja
Feledkezzen meg a külvilágról, önmagát és az életét nézze, miért lehet hálás, minek örülhet! Ez a pozitivitás!
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Tetszenek atanitasok 😀😃
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Gratulalok Romaniabol van egy hallgatoja
Gizi Sántha
Gizi Sántha Hónapja
Kedves Tanár úr ! Nagyon szépen köszönjük a tanítást! A hallottak megvalósítása rajtunk múlik,azok a rossz,negatív gondolatok sajnos észrevétlenül jönnek elő,amit nekünk kell legyőzni! Igen ezt Isten segítségével lehet legyőzni és magunk körüli forgolódástól megszabadulni!Isten áldja és őrizze Önt ,jó egészséget kívánok!
Alex Kozma
Alex Kozma Hónapja
Hálásan köszönjük! Isten áldja!
Kereszturi Lászlóné
Kereszturi Lászlóné Hónapja
Köszönjük ezeket alèlek emelö biztató szavakat.Szeretem hallgatni kedves Jeñő!
Krisztina Mayné Szász
Krisztina Mayné Szász Hónapja
Drága Tanár Úr! Az Isten áldja, köszönöm minden szavát, és én is nagyon szeretem Önt!
Deak DR
Deak DR Hónapja
Kedves Tanár Úr! Ha fél órám lenne arra hogy a legjobb tanácsot adjam a boldog életre, ezt a filmet ajánlanám és ajánlom is!! Hálásan köszönöm hogy van nekünk! ❤️
Beata Tarczali
Beata Tarczali Hónapja
Köszönöm, a boldogtalanság mintái az egész családomat jellemezték és könnyen lemodelleztem, így a sorsuk atszuri az enyémet, pedig rég halottak. A hiany (kapcsolat- és penz egyutt) alapallapotom. Egyes tanítások, hogy képzeld el, mint ha meglenne, számomra futurisztikus. A realitásra törekszem inkább, de nem a hiányra, hanem a meglevokre.
Melinda Farkas
Melinda Farkas Hónapja
Ez betalált! Szuper volt! Köszönöm!
Mària Ràcz
Mària Ràcz Hónapja
Nagyon szépen köszönöm, szavakba foglalja amit tudok de el mondani nem tudnám! Egy hasonló csatornát néztem, e közben jött az ön videója. Gondoltam meghalgatom. Pozitív hatás ért el ❤érdekes, amit néztem előtte nem tudnám mi volt, mert önnél maradtam. Isten áldja!
B Kalman
B Kalman Hónapja
Kedves tanar ur! Csatlakozom a sok hozzaszolohoz - koszonettel onnek - es azzal a gond-olattal, hogy feladatinkat sokszor celokban csoportositjuk. Hosszu, kozep es rovid tavuakba, en legalabbis eletemben erre torekedtem. Nem mindig letezett mind a harom, de a tavoli es a legkozelebbi majdnem mindig fontos volt. Orulok hogy az asztrologia mellett sok hasonlo eloadast lattam ontol, ami felemelo szamunkra (mint nezok es resztvevok) es amikben ertekeinket, hitunket es hovatartozasunkat magyarazza - egyszeru, ertheto peldakkal ekesitve. Persze az asztrologia is fontos, es az on eloadasai kulcsok a mi multunk megertesehez! Koszonet mindenert!
Anita Anita
Anita Anita Hónapja
Hálásan Köszönöm Tanár úr❤😍
Józsefné Pintér
Józsefné Pintér Hónapja
ÍGY IGAZ MINDEN SZAVA!!! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN.
Katalin Barna
Katalin Barna Hónapja
Tisztelt Kaló Úr! A szívemből szólt az előadása. Az életem nem kristálylépcsőn vezetett. Az elém görgetett kövekből igyekeztem lépcsőket faragni, hogy sikerült, a hitemnek köszönhető.Szeretném megosztani egyik kedvenc versemet önökkel. Márai Sándor: Ajándék És mégis, ma is, így is, örökké mennyit az élet! Csendesen adja, két kézzel, a reggelt és a délutánt, az alkonyt és a csillagokat, a fák fülledt illatát, a folyó zöld hullámát, egy emberi szempár visszfényét, a magányt és a lármát. Mennyit ad, milyen gazdag vagyok, minden napszakban, minden pillanatban! Ajándék ez, csodálatos ajándék! A földig hajolok, úgy köszönöm meg. A Jóisten adjon Önnek és kedves családjának erőt, egészséget, hogy ezt a nemes szolgálatot nagyon hosszú ideig tudja folytatni. Szeretettel: B. Kati
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV Hónapja
Márain nőttem fel
Gabor Köteles
Gabor Köteles Hónapja
A vonzas törvenye itt is müködik.
Gabor Köteles
Gabor Köteles Hónapja
Ha tehat jo pozitiv gondolataink vannak akkpr azt a jpt fogjuk eletünkbe bevonzano.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV Hónapja
pontosan
Gabor Köteles
Gabor Köteles Hónapja
Mindent a gondolatunkal teremtünk.
Gabor Köteles
Gabor Köteles Hónapja
Köszönöm.
Gabriella Zita Bognár
Gabriella Zita Bognár Hónapja
Boldogság gyere haza ...honnan jössz nem érdekel ...gyere haza csak ennyi kell🧚‍♀️👼🏻❤️(Cserháti 💫🎼🎼🎼
Istvan Kovacs
Istvan Kovacs Hónapja
Drága Tanár Úr! Mi is nagyon szeretjük! HÁLA! A Jóisten áldja meg!
Éva Tódy
Éva Tódy Hónapja
Tavaly márciustól rendszeresen hallgatom kedves Tanár úr tanításait . Az önsajnálat a legrosszabb viselkedés ! A Teremtő Isten iránti hála nélkül nem élhetünk boldogan !
Márta Mészáros
Márta Mészáros Hónapja
Köszönöm szépen 🌷🌷🌷
Dora Banki
Dora Banki Hónapja
Annyira a szívemből szól! Hálásan köszönöm. Én mindig meg, hogy nekem milyen könnyű. Nem. Nekem ugyanolyan, mint a másiknak. Csak törekszem, hogy a jót és a pozitívat keressem meg a legkisebben is. ☺️
Maria Dobos
Maria Dobos Hónapja
Hála és áldás 🙏❤
Tibor Anda
Tibor Anda Hónapja
Ön az én tanítóm.
Edina Gyenes
Edina Gyenes Hónapja
Kedves Tanár Úr! Gyönyörű gondolatok, amiket ismét megosztott. Köszönöm. Vigyázzon magára.
Ágnes Vásárhelyi
Ágnes Vásárhelyi Hónapja
Két éve, amikor hálanaplót kezdtem vezetni, esténként vért izzadtam, hogy három jó dolgot találjak, ami aznap történt velem. Rengeteg rossz jutott eszembe, és kezdetben az a három jó ilyenekben merült ki: hála hogy van látásom, van mit ennem, van fedél a fejem felett... És én még ezért is elégedetlen voltam, mert ezek olyan evidens dolgok-így gondolkodtam. De nagyon belekapaszkodtam ebbe a naplózásba, és idővel megtanultam a lényegét... hála ebben is van fejlődési lehetőség. Ma már észreveszem a jó dolgokat, többségében abban a pillanatban, amikor megtörténnek velem, és sikerül tudatosítanom az adott pillanatban. Sőt, azzal "zaklatom" az embereket, hogy közlöm velük adott esetben : ma beírlak a hálanaplómba. De elkezdeni nehéz volt, sokat gyakoroltam, és még mindig könnyen elveszítem a pozitív fokuszt, ha nem vigyázok. Hála egy emberért, aki lelkében megőrizte a fiatalságát, aki fáradhatatlanul tanít és beszél az Életről. És ez nagyon motíváló számomra.
Aranka Timákné Meszes
Aranka Timákné Meszes Hónapja
Egyszerűnek tűnő mély gondolatokat, tanácsokat kaptunk ismét. Isten áldja Tanár úr ❤
Erika Isza
Erika Isza Hónapja
Nèha megy,nèha nem.De már akkor is tudom,ha nem megy,hogy nem a világ lett tökèletlenebb,hanem nálam borúlt be.Eleinte rettegtem attól,hogy nem süt ki többè a nap.Aztán megtapasztaltam,hogy MINDIG kisűt.Ez az egy ami bíztos,hogy vagyok,hogy Isten mindig van.
Henrietta Kapi
Henrietta Kapi Hónapja
🙏🏻🥰❤️❤️❤️
Ichim Rozalia
Ichim Rozalia Hónapja
Kedves Jeno, nagyraertekelem az igyekezetet amivel minket a kora,a szepretekintesre, boldogsagra buzdit, iranyit. Egyetertek onnel, en is egy boldog embernek tartom magam, orulok a korulottem levo szep dolgoknak, koncentralok high mind jobban ertekeljem ad eletet. Koszonom, hala es aldas.
Ichim Rozalia
Ichim Rozalia Hónapja
Javitas, a jora,a szepre....,...
Etelka Hodonickiné
Etelka Hodonickiné Hónapja
Biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk, akik anyagi formában is szívesen kifejeznénk a hálánkat pl patreonon keresztül, vagy bankszámlára. 🙏❤
Éva Magdolna
Éva Magdolna Hónapja
Menj a kezdőlapra, Jenő Kaló TV, ott megtalálod a Patreont, levezetve segítséggel!
Anikó Babarczi
Anikó Babarczi Hónapja
Patreonon lehet támogatni.
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Ez abaj hogy mindenbe arosszat lassuk dolgoknak arossz oldalat nezzuk
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
Isten aldja atanarurat
Imola Veres
Imola Veres Hónapja
En is atanarurat es tanitasait
Toth Magdolna
Toth Magdolna Hónapja
ELKEZTEM LASAN , AHOGYAN FÚTOTTAK AZ ÉVEK, GONDOLKOZNI*** HA SÉTÁLOK, A KICSI KUTYAMAL*** A FÁKOT SZERETTEM MEGÖLELNI *** BOLDOGSÁGOT ÉRZEK*** KÖSZÖNÖM SZÉPEN***
Antalné Simon
Antalné Simon Hónapja
Kedves Kalo Jenő Úr! Hálás vagyok az Ön létezéséért! Évek óta az életem részévé vált! Öröm számomra, hogy láthatom, hallgathatom az Ön tanításait. Ezen kívül a sors megajándékozott engem 2 évvel ezelőtt azzal, hogy egy tavaszi napon útjaink találkoztak egy Buda-i utcán, néhány perc erejéig. Ma sem tudom, honnan volt bátorságom megszólítani Önt. A hangjáról ismertem fel, ahogy egy tanítványával beszélgetett. Soha nem felejtem el azt a boldogságot amit akkor éreztem. Ön rendkívül kedves, udvarias, vidám és elbűvölő volt. Bármikor fel tudom magamban idézni azokat a pillanatokat. Boldoggá tett akkor is és most is. Hálás vagyok mindezért!
Erzsébet Czigler
Erzsébet Czigler Hónapja
Kedves Tanár úr! Nagyon köszönöm , - minden szavával együtt rezonáltam! 7 ève az a " szlogenem", Istenem, de JÓ NEKEM! Köyzönöm! Nagyon köszöm, hogy igy csokorba kötve - 75 èvesen hallgatva,- " igazolást" kaptam az utam igazáról!isten áldja! Erzsébet
Karol Furru
Karol Furru Hónapja
Igen be kéne álni a boldog (ság) -út élet részre. Koszonet.
Éva Bónis
Éva Bónis Hónapja
Oriasi elmeny ilyen tiszta forrassal kapcsolodni! Nagyon halas vagyok erte. Nagy szeretettel koszonom!❤
specialmountain
specialmountain Hónapja
Igen, vannak akik születésüktől kezdve vagy életük során kapcsolódnak a tiszta Forráshoz. Ő be van kapcsolódva, ez látszik, hallatszik! És nagyon szeretik Őt, mert ritka példány! 🙂
Józsefné Gede
Józsefné Gede Hónapja
Köszönet megint! Mint mindig, bölcsen humorosan szeretettel közvetít! Hála! Vgyázzon magára!
Nikoletta Bán
Nikoletta Bán Hónapja
Külföldön élő idős Hölgy ismerősöm mondta egyszer,régen....de megragadt bennem:Nincs jogom panaszkodni másnak,mert nincs jogom elrontani senkinek a napját a problémáimmal....🤔 És milyen igaza volt.....
Faragó Anna Mária
Faragó Anna Mária Hónapja
Hurrá! Nehogy véletkenül empatikusak lehessünk !
Nikoletta Bán
Nikoletta Bán Hónapja
Kedves Tanár Úr! Szeretem és hallgatom a videoit!❤️ Isten tartsa meg még jó sokáig erőben és egészségben!!!!🥰
Lili .Besenyei
Lili .Besenyei Hónapja
Apukám mutatta fel számomra azt a képességet, hogyan lehet az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Voltak ugyan életében nehéz pillanatok, de sose csüggedt. Igyekezett mindenre megoldást találni, és általában talált is. Egy barátságos ezermester volt. Sajnos idén Április 5-én (61 évesen) elvitte az Ármány.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV Hónapja
Fogadja részvétem!
Viktória Szabó
Viktória Szabó Hónapja
Ha az egyik nap gyönyörű a világ, a másik nap barátságtalan - a különbség én vagyok. - Rudolf Steiner -
Viktória Szabó
Viktória Szabó Hónapja
@Faragó Anna Mária az is Te vagy. Vagy nem?
Faragó Anna Mária
Faragó Anna Mária Hónapja
Mert objektív dolgok ugye nincsenek,amik elronthatják a napomat?! Ki boldog egy betegség alatt,a szülei temetése napján, háborúban, járványban?!
Márta Eszter Tarcson
Márta Eszter Tarcson Hónapja
Hálásan köszönöm, nagy öröm a tanításait hallgatni.🙂 ,,Tested a te egyszemélyes lakhelyed, a gondolatok vendégek. Jönnek mennek mint látogatók, ahogyan te őket fogadod. A gondolat, ha nem fogadod szívesen eltávozik most azonnal sürgősen. Figyelmed , ha felé fordul letelepszik családostul. A jó gondolat , ha befogadod szívesen, veled marad jó érzéssel kedvesen. Figyelmed, ha felé fordul, letelepszik családostul. Tested a te egyszemélyes lakhelyed az érzések is vendégek. Jönnek , mennek mint látogatók, ahogyan te őket fogadod. A rossz gondolat sejtjeidben érzelem, sötét ködként beléd ragad teljesen. Figyelmed, ha a fényre fordul, a felhő elvonul. Az ég az úr." Kártyikné Benke Etka
Katalin Berekszászi
Katalin Berekszászi Hónapja
Hálásan köszönöm az előadását mindig az igazságot mondja és elgondolkoztat.
Józsefné Bosák
Józsefné Bosák Hónapja
Köszönöm szépen✨🙂✨
Laszlo Dekany
Laszlo Dekany Hónapja
Van a gondolkodásnak, egy másik, igen ritkán használt verziója az "alolás", ami az al gyökből indul ki, mint az alkotás ... én Orosz László Wladimirtől hallottam róla, tájszóként, még használatban van ... érdemes meditálni, a boldogság azon meghatározásán, mi szerint, "A boldogság a teljesség érzete." : ))
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV Hónapja
EZ A LÉNYEG!!!!!
Istvánné Márta Dóra
Istvánné Márta Dóra Hónapja
Köszönöm szépen
Vilmosné Arató
Vilmosné Arató Hónapja
Hálasan köszönöm az érdekes lenyügöző előadásait alig várom hogy hallgathassam!!
Xénia Ferencz
Xénia Ferencz Hónapja
Kedves Jenő! Hálás köszönet a munkájáért!!! ☀️🙏☺️
Csillag Andrea
Csillag Andrea Hónapja
💖💖💖Milyen jó nekem,hogy megismerhettem kedves Tanàr Úr és làthatom ezt a💖💖💖 csodàlatos tanítàs,hàlàsan köszönöm.💖💖💖
Klara Klata
Klara Klata Hónapja
Köszönöm Kedves Jenő!!! Csodálatos Balaton( ha nem tévedek) csodálatos zene! Jöhet a tavasz! Ha egy párszor kijutunk a természetbe, a boldogság is könnyebben kattan!! 🤗🤗😘😘😘
Motyesz Gatyesz
Motyesz Gatyesz Hónapja
Köszönöm a szembesítést! Picit tisztább lett a tükör, de lesz még mit tisztogatni... ☺️
Bereczki Agnes
Bereczki Agnes Hónapja
Minden embernek megvan a maga baja, gondja. Többet vagyunk a hullám völgyben mint fent. Ezekből kimászni tudni az igazi művészet. Soknak nem vagy kevésbé sikerül. ☹️ (🍀)
Erika Vajda
Erika Vajda Hónapja
Köszönöm szépen! Kedves Tanár úr,remélem nem sértem meg a kérdésemmel,de hogy lehet a csatorna (egyik)szponzorává válni?
Anikó Babarczi
Anikó Babarczi Hónapja
A patreonon lehet támogatni.
nikolett0225
nikolett0225 Hónapja
Nagyon szépen köszönöm! A legjobbkor jött a tanítás!
Marta Marta01
Marta Marta01 Hónapja
Kedves Jenő nagyon megköszönöm ezt a tanítást jó a humora meg egy jót kacagtam is igy elalvás előtt szép estét jó éjt kívánok❤️
Beáta Lengyel
Beáta Lengyel Hónapja
köszönöm
Eszter Lovasz
Eszter Lovasz Hónapja
Egyetértek a kedves Tanár Úrral. Hét éve nagyon a padlón voltam és elöntött a depressziós hangulat, negatívan láttam mindent és ezzel még több negatív dolgot vonzottam be. Aztán elkezdtem hála naplót írni. Minden nap végén leírtam 11 pozitív dolgot ami történt velem. "Mi volt a jó ebben a napban? Hálás vagyok ezért meg ezért..." Eleinte nehéz volt felsorolni 11 dolgot, de gyorsan kilábaltam a depresszióból és gyökeresen megváltoztatta a gondolkodás módomat. Azóta apró dolgokban is megtalálom a boldogságot. Persze most is előfordul hogy néha negatívan gondolkodom, de egyből felismerem és gyorsan felteszem a kérdést Vajon mi lehet a jó ebben? Úgyhogy bátran javaslom mindenkinek.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV Hónapja
Tökéletes!
Pálné Botó
Pálné Botó Hónapja
Hálás köszönet a tanításért!Mi is imádjuk Önt kedves Tanár úr! Jó egészséget!
Péter Varga
Péter Varga Hónapja
Jenő bácsi beszélt a pénzről.Nem tudom,tudja e,lehet igen lehet nem,hogy ezzel a csatornával ezzel az össz megtekintéssel lehet hogy keresett már pár millió ft-ot amit a HUload bedobott reklámokat?Ha nem is pár milliót,de ezzel a 12 milliós össz megtekintéssel eltudom képzelni,hogy pár százezret igen.Ne értse félre nem más zsebébe akarok turkálni,csak eszembe jutott amikor a pénzről beszélt és,hogy ezzel nem keres pénzt, szerintem némi pénz lehet a megtekintések után.
Jenő KaloTV
Jenő KaloTV Hónapja
Sajnos csak némi
katalin sallos
katalin sallos Hónapja
Egyébként szégyellhetjük magunkat, ha mi 36 ezren mind csak ezer forintot adnánk a Tanár Úrnak, az neki nagyon sokat jelentene. Mit gondoltok?
Le Mon Tree
Le Mon Tree 25 napja
Értem én, hogy nem ez lenne a cél, hogy pénzt kéregessen, de sokat segítene, ha a Patreon link és sok egyéb ahol a munkássága megtalálható, mindegyik videó leírásáben szerepelne. Sok yutuber így csinálja.
Renáta Andrea Hajdu
Renáta Andrea Hajdu Hónapja
@Judit Schmidt keresd meg lszi ezt a videót: "Hogyan tudsz, tudnak támogatni a Patreonon?"
Éva Magdolna
Éva Magdolna Hónapja
@Judit Schmidt Kattints rá a Jenő Kaló TV-re. Rögtön làtod, hogy tàmogatàs. PATREON (Havi 1 EUR) Fölötte van egy minta, ami vègig mutatja a folyamatot, töltsd ki. A bankod vàltja àt, nincs vele gondod.)
Judit Schmidt
Judit Schmidt Hónapja
@Renáta Andrea Hajdu kérlek erről küldj nekem infót 🙏 Én is szeretném támogatni 😇
Judit Schmidt
Judit Schmidt Hónapja
Szeretnék én is utalni havonta! Hogy lehet?
Mária Balog
Mária Balog Hónapja
Tisztelt Tanár Úr! Nagyon köszönöm, a szép előadást! Mindig nagyon várom! Az Ön előadásai nagy-nagy örömet jelentenek számomra. Jó egészséget kívánok, Isten áldja Önt, Tanár úr!
Marika Hajdu
Marika Hajdu Hónapja
Az a pár pillanat a végén. Azt csak érezni lehet hogy mit üzen leirni nehéz lenne. Hála és Köszönet! Isten áldja Önt is!
katalin sallos
katalin sallos Hónapja
Nagyon köszönöm.
A MEGVILÁGOSODÁSBAN MINDEN TUDATOS!
32:32
Jenő KaloTV
Megtekintés 14 E
Balogh Béla - Ideális társ és ikerláng
1:17:28
az igazság
31:03
Whisper Ton
Megtekintés 341 E
Gabi -Hozzám tartozol- | Official ZGStudio video |
3:40
ZGSTUDIO Official 1
Megtekintés 250 E
Beszélgetések - Egely György
1:31:36
László Halper
Megtekintés 180 E
Mi várható a 2020 2040 közötti időszakban?
50:59
Pap Gábor AZTÉKOK, MAJÁK 2017 Nagykanizsa
4:16:46
Balazsin Béla
Megtekintés 36 E
A társkapcsolat buktatói
36:46
Jenő KaloTV
Megtekintés 11 E
Meddig tart még ez a járvány?
19:04
Jenő KaloTV
Megtekintés 11 E
az igazság
31:03
Whisper Ton
Megtekintés 341 E
Gabi -Hozzám tartozol- | Official ZGStudio video |
3:40
ZGSTUDIO Official 1
Megtekintés 250 E
Punnany Massif - TOKIIIOOOOO (Official Music Video)
3:35
SMINKES SZAKMA - Ebből tényleg meg lehet élni??
28:14
SOFI - JÁTÉK (Official Music Video)
3:02
LAST PROJEKT RECORDS
Megtekintés 567 E
Migos - Straightenin (Official Video)
4:17
MigosVEVO
Megtekintés 5 M